- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.907
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar yaşım 39 benim bi sorum var amh değerim 0,87 çıktı normal mi acabaMerhabalar ,
Normalde konu açmayacaktım ama uzun zamandır sosyal medyada çok fazla kitleye hitap eden ve tedavi gören hanımların görüşlerini almak için açtım . Lütfen sürecinizi ,gelişmelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın .
Sevgiler
Açtığım konuyla alakalı değil ama maalesef hamile değilsiniz bu değerlemerhabalar yaşım 39 benim bi sorum var amh değerim 0,87 çıktı normal mi acaba
Nasıl yol aldınız ? Probleminiz,süreciniz ... Daha doğrusu doktorlar hep der ya “Hasta hikayenizi anlatır mısınız?” diye ...Merhaba. Ben Mehmet beyin hastayım. Perşembe günü transfer olacağım hatta.
Merhabalar kusura bakmayın henüz gördüm yazdığınızı. 28 yaşındayım. Tek tüpüm kapalı 3 yıldır gebe kalamadığım için başvurdum Mehmet beye. Daha önce 1 aşılama yaptırdım olumsuz. Mehmet bey aşılama zaman kaybı direk başlayalım dedi ve nisanda başladık. Sempatik bir doktor. Fakat çok konuşmayı tercih etmiyor gibi. Yani sorarsan tüm sorulara cevap veriyor. Ama çok hareketli yerinde duramıyor. Çabucak bitiyor görüşmeler. Yinede kendisine güveniyorum. 15 yumurtam toplandı. 8 tane blastokist oldu.donduruldu. 1 regl geçince 1 embriyo transfer edildi. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorumNasıl yol aldınız ? Probleminiz,süreciniz ... Daha doğrusu doktorlar hep der ya “Hasta hikayenizi anlatır mısınız?” diye ...
Tam tahmin ettiğim gibi bi doktor sanırım .Merhabalar kusura bakmayın henüz gördüm yazdığınızı. 28 yaşındayım. Tek tüpüm kapalı 3 yıldır gebe kalamadığım için başvurdum Mehmet beye. Daha önce 1 aşılama yaptırdım olumsuz. Mehmet bey aşılama zaman kaybı direk başlayalım dedi ve nisanda başladık. Sempatik bir doktor. Fakat çok konuşmayı tercih etmiyor gibi. Yani sorarsan tüm sorulara cevap veriyor. Ama çok hareketli yerinde duramıyor. Çabucak bitiyor görüşmeler. Yinede kendisine güveniyorum. 15 yumurtam toplandı. 8 tane blastokist oldu.donduruldu. 1 regl geçince 1 embriyo transfer edildi. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum
Perşembe günü transfer oldum. O günü saymazsak 3.günüm bitiyor.Tam tahmin ettiğim gibi bi doktor sanırım .
Şansınız epey yüksek , kaçıncı gününüzdesiniz peki ?
Hadi hakkınızda hayırlısı inş .Perşembe günü transfer oldum. O günü saymazsak 3.günüm bitiyor.
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkesinkiHadi hakkınızda hayırlısı inş .
İnş tutar