• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cgdm5525

Tüp Bebek Serüveni 🌸
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
1.763
2.907
83
Merhabalar ,
Normalde konu açmayacaktım ama uzun zamandır sosyal medyada çok fazla kitleye hitap eden ve tedavi gören hanımların görüşlerini almak için açtım . Lütfen sürecinizi ,gelişmelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın .

Sevgiler

Merhabalar ,
Normalde konu açmayacaktım ama uzun zamandır sosyal medyada çok fazla kitleye hitap eden ve tedavi gören hanımların görüşlerini almak için açtım . Lütfen sürecinizi ,gelişmelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşın .

Sevgiler
merhabalar yaşım 39 benim bi sorum var amh değerim 0,87 çıktı normal mi acaba

Ben de çok merak ediyorum bu doktoru. Videoları çok güzel. Çok Güleryüzlü. Çok tatlı bir kızı var ve bir hastasına Benin kızım da 3. Gün embriyosu diyordu😍 sanırım o yüzden çok ilgili . Çok sevecen. Ha ben başka doktorda tedavideyim o ayrı😁

Nasıl yol aldınız ? Probleminiz,süreciniz ... Daha doğrusu doktorlar hep der ya “Hasta hikayenizi anlatır mısınız?” diye ... 😊
Merhabalar kusura bakmayın henüz gördüm yazdığınızı. 28 yaşındayım. Tek tüpüm kapalı 3 yıldır gebe kalamadığım için başvurdum Mehmet beye. Daha önce 1 aşılama yaptırdım olumsuz. Mehmet bey aşılama zaman kaybı direk başlayalım dedi ve nisanda başladık. Sempatik bir doktor. Fakat çok konuşmayı tercih etmiyor gibi. Yani sorarsan tüm sorulara cevap veriyor. Ama çok hareketli yerinde duramıyor. Çabucak bitiyor görüşmeler. Yinede kendisine güveniyorum. 15 yumurtam toplandı. 8 tane blastokist oldu.donduruldu. 1 regl geçince 1 embriyo transfer edildi. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum 😊

Merhabalar kusura bakmayın henüz gördüm yazdığınızı. 28 yaşındayım. Tek tüpüm kapalı 3 yıldır gebe kalamadığım için başvurdum Mehmet beye. Daha önce 1 aşılama yaptırdım olumsuz. Mehmet bey aşılama zaman kaybı direk başlayalım dedi ve nisanda başladık. Sempatik bir doktor. Fakat çok konuşmayı tercih etmiyor gibi. Yani sorarsan tüm sorulara cevap veriyor. Ama çok hareketli yerinde duramıyor. Çabucak bitiyor görüşmeler. Yinede kendisine güveniyorum. 15 yumurtam toplandı. 8 tane blastokist oldu.donduruldu. 1 regl geçince 1 embriyo transfer edildi. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum 😊
Tam tahmin ettiğim gibi bi doktor sanırım .
Şansınız epey yüksek , kaçıncı gününüzdesiniz peki ?

hayırli günler konu üzerinde 1 yil geçmiş ama sonucunuz ne oldu pozitif olmuştur inşallah ilk transferinizde....

Back