5 ay kadar önce Doç.Dr. Gürkan KAYABAŞOĞLU'na ameliyat oldum ve iyi ki oldum diyorum arkadaşlar.Burnumun hem içinde hem de dışında bir çok problem vardı.17 yaşımdan 24 yaşıma kadar nefes alamadım desem abartmış olmam.Bunun yanında burun şeklim de bozuktu burun ucumda asimetri ve çökme vardı.Gürkan Hoca sayesinde hem nefesime hem de gözüme hoş görünecek bir profile kavuştum.Ben burnumun estetikli görünmesinden çok korkuyordum ve sonuç korktuğum gibi olmadı burnum gayet doğal görünüyor bence :)Burun ameliyatında sonuç kadar süreç de önemli.Ameliyat öncesinde süreçle ilgili çok fazla kaygım vardı.Bunlardan ilki ağrı ya da acı hissetmekti ama Gürkan Bey bu kaygımı da boşa çıkardı.Bir saniye bile ağrı ya da acı hissetmedim.Bir diğer kaygım insan içine çıkamayacak kadar morluk ya da şişlik olup olmayacağıyla ilgiliydi.İlk üç gün şişliğim olmadı desem yeri.Üçüncü günden sonra göz üstümde hafif bir şişlik oldu ancak bu daha önceden gördüğüm ameliyat şişliklerinin yanında ihmal edilebilir düzeydeydi.Bu konuda da içiniz rahat olsun :)Son konu da canımı acıtacak silikon ya da bez tamponlardı. Bunların hiç biri olmadı.Yani Gürkan Bey genellikle tampon kullanmıyor ;tampon konusunu düşünmeyin bile.Ben ameliyat olmayı düşünene herkese için rahat şekilde Gürkan Bey'i tavsiye ediyorum.Hele ki nefes problemleri yaşayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.Çünkü ben ameliyatımın üstünden henüz 3 gün geçmişken-ve dahi burnumun içinde hala kan pıhtıları varken- yıllardır alamadığım kadar rahat nefes alabildiğimi hissettim.Bu kışı ilk kez öksürmeden geçirdim ona ne kadar teşekkür etsem az :)Burun ameliyatı olacaksanız Gürkan Beye mutlaka görünün derim :)