Doç.Dr Gürcan ASLAN Estetik Cerrahi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi

sehertnrsvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
7
2
36
merhabalar; 14 gün önce estetik ameliyatı oldum,kemerli bir buruna sahiptim ve nefes almakta ufak tefek sıkıntılar yaşıyodum.işin aslı korktugum için yıllardır erteliyodum, taki arkadaşım bana Gürcan hocayı ‘’şiddetle’’ tavsiye edene kadar.Kendisiyle tanıştıktan sonra yavaşca yok olan korkularım ve sonrasında Gürcan hocanında dedigi gibi kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat ve mükemmel bir sonuç. Sizde benim gibi ’’Burun ameliyatı olupta insanın burnunda hiç mi ağrı olmaz?’’ demeyin. Estetik yaptırıp sıkıntılı ameliyat geçiren çok insan vardı çevremde fakat doktorumunda söylediği gibi hiç ama hiç ağrım olmadı,korkuyla alınmasını beklediğim tamponlar çıkartılırken neredeyse hissetmedim bile diyebilirim.Şuan burnumdan çok ama çok memnunum ve fazlasıyla mutluyum. Eğer ki burun estetiği olmak istiyosanız, ki en önemlisi güven duyacağınız bi doktor istiyosanız arkadaşımında bana tavsiye ettiği gibi artık bende sizlere ‘’şiddetle’’ Gürcan hocayla tanışmanızı önerebilirim,Ankarada böyle bi doktor varken bence ertelemeyin ve fazla geç kalmayın derim

Son düzenleme:
Ne kadara ameliyat oldun ve fotoğraf atabilir misin?

Tam 8 gün oldu yeni bir hayata başlayalı..... nasıl mı? Gürcan Aslan beyin sayesinde.Yıllardır ertelediğim sonuçlarının hüsran olma olasılığı yüksek olan bu burun düzeltme işlerinin üstesinden Gürcan hocamın tecrübesi ,samimiyeti ve verdiği güven ile beraberce geldik..Sonuç mükemmell.. Acı, Ağrı sıfırrr... morarma oda ne ki? İnanması zor ama gerçekten hala ameliyat olduğumu anlayamadım.Gayet doğal hoş bir burnum oldu.Fındık misaliii......Nefes problemimde haloldu.Bugüne kadar nefes almıyormuşum ben ... Gürcan Bey Eşsiz bir Hekim Mükemmel bir İnsan.Yeni bir hayata vesile olduğu için minnettarım.Bu Ameliyattan korkan ve erteleyen arkadaşlara şiddetle bu yolculukta Gürcan Beye emanet edin kendinizi .. o istediğiniz ''sizi'' size kavuşturacaktır.

="demo_06, post: 43123934, member: 711474"]Tam 8 gün oldu yeni bir hayata başlayalı..... nasıl mı? Gürcan Aslan beyin sayesinde.Yıllardır ertelediğim sonuçlarının hüsran olma olasılığı yüksek olan bu burun düzeltme işlerinin üstesinden Gürcan hocamın tecrübesi ,samimiyeti ve verdiği güven ile beraberce geldik..Sonuç mükemmell.. Acı, Ağrı sıfırrr... morarma oda ne ki? İnanması zor ama gerçekten hala ameliyat olduğumu anlayamadım.Gayet doğal hoş bir burnum oldu.Fındık misaliii......Nefes problemimde haloldu.Bugüne kadar nefes almıyormuşum ben ... Gürcan Bey Eşsiz bir Hekim Mükemmel bir İnsan.Yeni bir hayata vesile olduğu için minnettarım.Bu Ameliyattan korkan ve erteleyen arkadaşlara şiddetle bu yolculukta Gürcan Beye emanet edin kendinizi .. o istediğiniz ''sizi'' size kavuşturacaktır.[/QUOTE]

Gecmis olsun. Ozelden gorsellerinizi gondermeniz mümkün mü acaba

gurcan hocanin instagram hesabindan yaptigi burunlar hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz, ben simdi gordum drgurcanaslan ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…