Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yıl önce onun düşünmüştüm. Asistanı güzel bilgiler veriliyor, doktor bazı konularda yardımcı oluyor ama Google’de alınan yorumları ve medyatik haberlerini görünce vazgeçmiştim
ben dr karın amelyatı oldum aradan yıllar geçti tabi bi doğum daha yaptım şimdi meme istiyorum ama onunla ilgili bir fikir almak istiyorum ne gibi yorumlar acaba ben bulamadım hiç birşey
Merhabalar amelyat oldum çok şükür bugün tam iki ay geçti hem meme dikleştirme hem karın germe. Birde lipo oldum merak ettiğiniz birşey olursa seve seve cvplarım
Merhabalar amelyat oldum çok şükür bugün tam iki ay geçti hem meme dikleştirme hem karın germe. Birde lipo oldum merak ettiğiniz birşey olursa seve seve cvplarım