Doç. Dr. Bilge Türk BİLEN

Selma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
290
18
40
ÖZGEÇMİŞ

İsim : Bilge Türk Bilen
Doğum Tarihi : 20 temmuz 1969
Doğum Yeri : Malatya
Evlilik : Evli, 2 çocuk
İş adresi : İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, 44069-MALATYA
İş Telefonu :0 422 341 06 60- Santralden 5503

EĞİTİM
İlkokul : 1975-1980 Ören İlkokulu- Malatya
Ortaokul : 1980-1983 Ören Ortaokulu- Malatya
Lise : 1983-1986 Aydınlıkevler İnönü Lisesi- Ankara
Üniversitesi: 1986-1993 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İhtisas : 1994-1999 Sağlık Bakanlığı Ankara Numune Hastanesi, 2. Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniği- Ankara
Yabancı Dil : İngilizce

ÇALIŞMA GEÇMİŞİ
Pratisyen Hekim : 1993-1994 Durucasu Köyü Sağlık Ocağı Yazıhan- Malatya
Uzman Hekim : 1999-2000 Malatya Devlet Hastanesi- Malatya
Yardımcı Doçent : 2000-2007 İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı- Malatya
Gözlemci : 2004-2005 Texas Üniversitesi M.D Anderson Kanser Merkezi Plastik Cerrahi Departmanı- Houston/ABD
Doçent: 2007-Halen İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı- Malatya

Doktorumuzdan çoook memnunuz, hem işinde çok başarılı, hemde karakter olarak çok tatlı, çok iyi bir insan, hastaların düşüncelerine önem veren, sabırlı, sakin, işinde ehil, herkese tavsiye ederim, mükkemel bir doktor,
İyiki ona ameliyat olmuşuz :KK64:
iyiki böyle bir doktor var :KK71:
Kadınlar kulubünde ara butonundan Bilge bey diye aratırsanız epey bilgi sahibi olursunuz:)

iyiki bu topici açmıssın selmacığım... ellerine sağlık...:128:

gerçekten Bilge Bey çok iyi biri; çok sakin ve alçakgönüllü bir insan olduğu telefondan bile anlaşılıyor...
...

ben de 27 ocak da ameliyat olacağım inşallah kendisine... sonucları sizlerle de paylasacağım kızlar...:21:

2008 eylülde burun estetiği oldum, bu gune kadar yakınlarım dahil olmak üzere hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı, hatta ilk bakışta biçok plastik cerrah opere olduğumu anlamadı, tabiki eski burnuma göre bi değişiklik oldu ama inanın istanbulda izmirde dünyanın parasını verip de estetiğim diye bağıran burunlar görüyoruz.sonucum son derece doğal bir güzellk oldu. ayrıca bilge hoca gayet sakin ve mütevazi biri.şiddetle tavsiye ediyorum, malatyadaysanız eger izmir, istanbul,ankaraya gitmeyin derim.

merhaba.. bu hekime kulak operasyanu yaptıran yok mu? sonuçtan memnun mu yaptıranlar? yardımcı olursa bilenler sevinirim..

Arkadaşlar 4 kasım 2010da Malatya Turgut özal tıp Merkezinde dr Bilge Türk BİLEN'e ameliyat oldum
burnumda deviasyondan dolayı nefes alamıyordum, ve çok sık sinüzit oluyordum
çok şükür nefes alabiliyorum artık
nefes almak süpermiş:))
eski ve yeni burnumu albümlerimden görebilirsiniz, herkese açık albümler
yalnız resimler internet ortamında bulunmasın diye, bazen karalama yaptım

Bilge beyden talebim yan profilden kalkık, önden ise kalkık durmayan, bir burundu,
petek dinçöz burnundan yani:))
maşallah :nazar:
çok memnunum, tam istediğim gibi bir burna kavuştum bu memnuniyetimi herkese bildirmeyi, doktorumuza vefa borcu olarak görüyorum
Bilge bey çok mütevazi, sabırlı, insancıl, hastaların taleplerini dikkate alan, bambaşka bir doktor, müthiş bir yetenek :KK19:

________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular/422060-selma1-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
X