• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Doa ürünleri kullanıp saç dökülmesi duran var mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

crossroad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
86
1
46
Gaziantep
saç dökülmesinden illallah ettim artık kızlar... şimdi doa markanın saç dökülmesini engelleyen bir ürününü inceledim... hangisi daha mantıklı bu mu yoksa evde kendi hazırladığımız kürler mi? doa nın karışımını kullanıp saç dökülmesi duran var mı içinizde yararlı al diyebileceğimiz trürden bir ürün mü bu?...

saç dökülmesinden illallah ettim artık kızlar... şimdi doa markanın saç dökülmesini engelleyen bir ürününü inceledim... hangisi daha mantıklı bu mu yoksa evde kendi hazırladığımız kürler mi? doa nın karışımını kullanıp saç dökülmesi duran var mı içinizde yararlı al diyebileceğimiz trürden bir ürün mü bu?...

dediğin ürünle ilgili değil ama şu 3 ampul varya bemiks evigen bepanten bunları badem yağıyla kullan istersen yani bunu kullanan çoğu memnun bende dahil doktorda öneriyo bunu saç dökülmesinden bende bıktım bi sürü şey denedm ama bunun kadar fayda etmedi saç dökülmem bayağı azaldı çok şükür bu konuyla ilgili başlık bile açıldı istersen ordanda yorumlara bakabilirsin...

Back