- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
-
- Konu Sahibi damaged lemon
Ben doa nın cilt temizleme yağını, BHA yüz yıkama jelini, aha bha serumunu, niacinamide serumunu kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta yeni siparişler de verdim bekliyorum. C vitaminini hiç kullanmadım gerçi ama kullanıcı yorumları vardı kendi sayfasında.C vitamini serumu kullanacağım, araştırıyordum, watsons'ta ya da rossmann'da satılanlara baktım, isana, garnier, birkaç türk markası, başka avrupa menşeili markalar filan. Cosdna sitesinden içeriklerine baktım, hep böyle zararlı ya da alerjen koruyucular ya da parfümler var içlerinde. Sonra süslü sözlük'te bir şeyler okurken doa kozmetik'ten bahsedildiğini duydum. Cosdna'de baktım, diğerlerine göre daha az zararlı madde içeriyor ürünleri gibi duruyor, fakat güvenilir midir, yani kullandıkları tüm maddeleri yazıyorlar mıdır acaba?
Kullanan arkadaşlar var mı?
Ben doa nın ginseng,yaşlanma karşıtı ve peptit serumlarını kullanıyorum ve çok memnunumC vitamini serumu kullanacağım, araştırıyordum, watsons'ta ya da rossmann'da satılanlara baktım, isana, garnier, birkaç türk markası, başka avrupa menşeili markalar filan. Cosdna sitesinden içeriklerine baktım, hep böyle zararlı ya da alerjen koruyucular ya da parfümler var içlerinde. Sonra süslü sözlük'te bir şeyler okurken doa kozmetik'ten bahsedildiğini duydum. Cosdna'de baktım, diğerlerine göre daha az zararlı madde içeriyor ürünleri gibi duruyor, fakat güvenilir midir, yani kullandıkları tüm maddeleri yazıyorlar mıdır acaba?
Kullanan arkadaşlar var mı?
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Etkileri nasılBen doa nın ginseng,yaşlanma karşıtı ve peptit serumlarını kullanıyorum ve çok memnunum
Ben uzun süredir kullanıyorum tabi ayrıca kullandıklarım da var o yüzden etkileri daha güzel oluyor..Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Etkileri nasıl
Yaşlanma karşıtı ve peptiti almayı dusunuyordum ben de. Teşekkürler.Ben uzun süredir kullanıyorum tabi ayrıca kullandıklarım da var o yüzden etkileri daha güzel oluyor..
Ginseng serumu da mutlaka alınYaşlanma karşıtı ve peptiti almayı dusunuyordum ben de. Teşekkürler.
Birlikte kullanımını öğreneyim. Dedikleriniz aklımda.Ginseng serumu da mutlaka alın
Ginseng gündüzde gece de kullanılabilir..önce ginseng sonra yaşlanma karşıtı sonra da peptidi kullanıcaksınızBirlikte kullanımını öğreneyim. Dedikleriniz aklımda.
Ekran görüntüsü aldım unutursam diye. Harika oldu teşekkürlerGinseng gündüzde gece de kullanılabilir..önce ginseng sonra yaşlanma karşıtı sonra da peptidi kullanıcaksınız
Ne demek canım herzamanEkran görüntüsü aldım unutursam diye. Harika oldu teşekkürler