kaydirigubbakcemile3 eet cnm haklısın ama bn önceden de denedim bunu bnmkiler gerçekten çok küçük bildiğin dümdüz her aynaya baktığımda görüp moralim bozuluyodu ben büyüycek dedim ama 1 ay geçti tık yok.. moralim bozuldu e haliyle de bıraktım şmdi burda diğer arkadaşların moralini bozmak hiç istemem amacım da o diil ztn ama hani bize biraz ayrıntılı sölesen acaba ben bi yerde yanlş mı yapıodum?
Evt hakilisin canim zaten gögüs büyütmenin en önemli kurallarindan birisi de inanmak... Ben de ilk zamanlar daha da inaniyordum gönülden söylüyordum ama artik yapamiyorum daha dogrusu cok da zorlamiyorum kendimi ama dogru biraz daha düsünsek hayal ettigimiz gögüsleri düsünsek olucak sanki ama diger 'Gögüs büyütme yöntemleri' de yani sira yapilmali bence... Haydi bakalim InsAllah olucak bu is...Canim benimkilerde normal bir boyda, ama bende tam buyuk dolgun gögüsleri severim aslinda.
Bu konuda benim bildigim, buna gonulden inanman gerekiyor.
Yani o cumleyi soylerken, gercekten buyucene inanman gerekiyorki, beynine olumlu dalgalar yollaman gerekiyor.
Valla ben cok umutluyum, buyucene inaniyorum.µ
Bakalim, zamanla bir gelisme olursa yazarim tatlim ;-)a.s.
kaydirigubbakcemile3 O nasil laf kiz ...dusun dusun boktur isin,,,
oglum oldu 3 yasinda 3 senedir dusunuyom ama olmiiiiy-tatlicadiarzu-
yaw cok kucukde degeller ama isterdim soyle bamela bacim gibim olsun amme yok,,,-tatlicadiarzu-
Hahahah aman Allah korusun okadari nereye sigrdiracam iki tennis topu bana yeterkiz larrrrrrr, kendinizi biraz motive edin, inan in biraz.
Buyucek, buyuyorlar, BASKET TOPU GIBI OLUCAK kaydirigubbakcemile2
ben düşünceylekilo almak istiyorummmmmmmm
göğüslerim var onlar büyümesede olur ama popom küçük =(
Canım sende popom büyük büyüyor diye düşün kiloyu boşwer çok zayıf değilsen ama popom büyük büyüyor diye düşünebilirsin inanarak tabi inanmassan olmaz büyürmü acaba bile deme büyüyecek o kadar sewgilera.s.
Canım sende popom büyük büyüyor diye düşün kiloyu boşwer çok zayıf değilsen ama popom büyük büyüyor diye düşünebilirsin inanarak tabi inanmassan olmaz büyürmü acaba bile deme büyüyecek o kadar sewgilera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?