Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dnceyle Gs bytn..

Semo

SeViYoRuM, SeViLiYoRuM!!!
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
3.334
382
Ardaslar, dusunceyle beyne sinyaller yollandigini okumustum, dusunceyle zayifla diye bi seyde var.

Bende dusundumki, eh o zaman dusunceyle GÖGÜS te buyutebiliriz..

Haydi bakalim ben 2 gundur yapiyorum, sizde yapin ;-)

GÖGÜS lerim bÜyÜyor, yuvarlak ve toplu oluyor, olacak.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 eet cnm haklısın ama bn önceden de denedim bunu bnmkiler gerçekten çok küçük bildiğin dümdüz her aynaya baktığımda görüp moralim bozuluyodu ben büyüycek dedim ama 1 ay geçti tık yok.. moralim bozuldu e haliyle de bıraktım şmdi burda diğer arkadaşların moralini bozmak hiç istemem amacım da o diil ztn ama hani bize biraz ayrıntılı sölesen acaba ben bi yerde yanlş mı yapıodum?

kaydirigubbakcemile3 eet cnm haklısın ama bn önceden de denedim bunu bnmkiler gerçekten çok küçük bildiğin dümdüz her aynaya baktığımda görüp moralim bozuluyodu ben büyüycek dedim ama 1 ay geçti tık yok.. moralim bozuldu e haliyle de bıraktım şmdi burda diğer arkadaşların moralini bozmak hiç istemem amacım da o diil ztn ama hani bize biraz ayrıntılı sölesen acaba ben bi yerde yanlş mı yapıodum?

Canim benimkilerde normal bir boyda, ama bende tam buyuk dolgun gögüsleri severim aslinda.
Bu konuda benim bildigim, buna gonulden inanman gerekiyor.

Yani o cumleyi soylerken, gercekten buyucene inanman gerekiyorki, beynine olumlu dalgalar yollaman gerekiyor.

Valla ben cok umutluyum, buyucene inaniyorum.µ

Bakalim, zamanla bir gelisme olursa yazarim tatlim ;-)a.s.

Canim benimkilerde normal bir boyda, ama bende tam buyuk dolgun gögüsleri severim aslinda.
Bu konuda benim bildigim, buna gonulden inanman gerekiyor.

Yani o cumleyi soylerken, gercekten buyucene inanman gerekiyorki, beynine olumlu dalgalar yollaman gerekiyor.

Valla ben cok umutluyum, buyucene inaniyorum.µ

Bakalim, zamanla bir gelisme olursa yazarim tatlim ;-)a.s.
Evt hakilisin canim zaten gögüs büyütmenin en önemli kurallarindan birisi de inanmak... Ben de ilk zamanlar daha da inaniyordum gönülden söylüyordum ama artik yapamiyorum daha dogrusu cok da zorlamiyorum kendimi ama dogru biraz daha düsünsek hayal ettigimiz gögüsleri düsünsek olucak sanki ama diger 'Gögüs büyütme yöntemleri' de yani sira yapilmali bence... Haydi bakalim InsAllah olucak bu is...:eek:

dusun dusun boktur isin,,,:nazar:

oglum oldu 3 yasinda 3 senedir dusunuyom ama olmiiiiy-tatlicadiarzu-

dusun dusun boktur isin,,,:nazar:

oglum oldu 3 yasinda 3 senedir dusunuyom ama olmiiiiy-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 O nasil laf kiz ...
Canim sen nasil düsünüyorsun cok kücükler felan diye mi?? Bence hayal ettigin gögüsleri felan düsünmen gerekir hedefe ulasmak icin...:eek:

yaw cok kucukde degeller ama isterdim soyle bamela bacim gibim olsun amme yok,,,-tatlicadiarzu-

Büyüyecek demeyelim BÜYÜYOLAR diyicez tamam mı kızlar kesin we net bi şekilde beynimize emir werelim beynimiz bize söz geçirmesin biz beynimize söz geçirelim

tabiki ALLAHIN izniyle büyüolarrr sewgilera.s.

yaw cok kucukde degeller ama isterdim soyle bamela bacim gibim olsun amme yok,,,-tatlicadiarzu-

Yaaani sende buldukca bunuyormusun ne ediyorsun okadari icin silikon sarttir bence...

Tskler Nur ummm artik öyle diyecegim Büyüyorlar büyüyorlar bak basladim bile...

kiz larrrrrrr, kendinizi biraz motive edin, inan in biraz.

Buyucek, buyuyorlar, BASKET TOPU GIBI OLUCAK kaydirigubbakcemile2

sen kadınsın büyük düşün-tatlicadiarzu- gibimi

laelaelaelaelae

:KK70::KK70: alemsiniz kizlar evet bi arkds inanmanin yaninda dier dogal buyutme formullerini de uygulamakta yarar var demis ona katiliorum en azindan kendim icin dha onceden bu yontemi denemis biri olarak zamanla istedigim boyuta gelmedigini gordukce moralim bozuldu ve buyumuyo istee dedim tabiki bnm yaptiim yontemde bi yanlislik vardi sanirim tam olarak icimden gelerek soleyemiodum ama yine de bnce icinizden gelerek soleyin, olabildigince cok inanin ama dogl buyutme formullerini de uygulayin derim ben sonucta ek katkilari da olacaktir degil mi:KK66:

Bende 3-4 gündür iyice konsantre bir sekilde uyandigimda düsünmeye calisiyorum ama zor ise yariyor mu bilemiyorum, yani dogru yerlere sinyal göndere biliyorsam ne mutlu bana tabii ki ise yarayacak ise ama olmadi artik netten gögüs resimlerine baka baka istedigim ölcüye daha dogrusu bakarak düsünmem belki daha da yardimci olur bana, sizlere de öneririm kizlarrrr.......

doğruuuuu biz lisedeyken kızlar hep derdi elletince büyüyomuş diye o zamanlar ona inanırdım ama tabiki uygulayamazdım bu aralar kilo alınca büyür lafına taktım ve bu sefer doğru 4 kilo aldım sonunda zor oldu ama aldım kiloyu ve büyüdü benimkiler hehehehe :KK70:::KK70::KK70::KK70:

ben düşünceylekilo almak istiyorummmmmmmm
göğüslerim var onlar büyümesede olur ama popom küçük =(

ben düşünceylekilo almak istiyorummmmmmmm
göğüslerim var onlar büyümesede olur ama popom küçük =(

Canım sende popom büyük büyüyor diye düşün kiloyu boşwer çok zayıf değilsen ama popom büyük büyüyor diye düşünebilirsin inanarak tabi inanmassan olmaz büyürmü acaba bile deme büyüyecek o kadar sewgilera.s.

Canım sende popom büyük büyüyor diye düşün kiloyu boşwer çok zayıf değilsen ama popom büyük büyüyor diye düşünebilirsin inanarak tabi inanmassan olmaz büyürmü acaba bile deme büyüyecek o kadar sewgilera.s.

denicem canımdüşünce gücüne inanılmaz inanıyorum,
ama popomu görünce büyük olduğunu düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3of ya çok küçük demekten kendimi alamıyorumki kaydirigubbakcemile3

Sende konu ac, DUSUNCEYLE POPO BUYUTUN diye a.s.

hehe ;-) morelinizi yuksek tutun, dun televizyonda fox ta bi program var, dez diyet urunlerini tanitiyorlar.

Ordaki doktor da dedi, zayifliyamiyorum diye, morelinizi bozmayin diye.

Ayni metodu burda da uygulayalim, morel bozuklugu yoK!!!!

kizlarrr, bakin aklima ne geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

eski bir ata sözü : BIR SEYI 40 DEFA SÖYLERSEN OLURMUS diye.

duymu$sunuzdur kesin ;-)

eh hadi ne bekliyoruz şakkıdı

GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,
GÖGÜSLERIM BÜYÜYOR,