Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar dnc spectral kullanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lovelyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
563
18
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI DÜNYANIN EN ETKİLİ TEDAVİ YÖNTEMİ

Saç dökülmesine karşı dünyanın en güncel ve etkili tedavi yöntemi olan Spectral DNC erkeklerde androjenik alopesi ve benzeri saç dökülmesine neden olan hastalıkları önleme amaçlı üretilmiştir. Spectral DNC'nin saçların yeniden çıkmasında yardımcı olduğu klinik çalışmalar tarafından kanıtlanmıştır. Ayrıca Rogain ve diğer saç dökülmesi önleyici tedavilerden daha etkilidir. Spectral DNC aşağıdaki aktif maddeleri içermektedir:

Minoxidil %5 (erkeklerdeki saç dökülmesine karşı tedavi amaçlı kullanılıp, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) tarafından onaylanmıştır; 15 yıldan daha uzun süredir kullanılmaktadır. Minoxidil’in saç dökülmesine karşı fonksiyonu kesin olarak bilinmemektedir).

Aminexil SP94 (Klinik çalışmalar tarafından onaylanmıştır; Aminexil L’Oreal Laboratuarlarında 10 yıllık araştırma sonucu elde edilen patentli moleküldür. Aminexil saç dökülmesine neden olan saç kökleri sertleşmesini ve zamansız kök yaşlanmasını önleme amaçlı geliştirilmiştir)

Retinol (Minoxidil’in emilimini ve etkisini artırmada yardımcı olduğu kanıtlanmıştır; Minoxidil ve Retinol’ün beraber kullanımı genelde dermatologlar tarafında tavsiye edilmektedir)

Vitamin Complex (saç metabolizmasının foliküllerini hızlandırmaktadır)

Bitkisel İçerikler (tahriş edilmiş dokuların beslenmesini ve sirkülasyonunu sağlamaktadır)

Nanosomes (mikroskobik kapsüller aktif maddelerin dokuya daha derin temas etmesini sağlamaktadır)

YENİ - Adenosine (güçlü yeniden saç uzatma ajanıdır; Minoxidil’le benzer görevi üstlenir, yan etkisi bulunmamaktadır)

YENİ - Procyanidin B-2 and C-1 (güçlü yeniden saç uzatma ajanıdır, yan etkisi bulunmamaktadır, Minoxidil’le kullanıldığında olağanüstü sonuçlar ortaya çıkabilmektedir) Adenosine ve Procyanidin B-2 ve C-2’nin eklenmesi Spectral DNC’nin daha etkili olmasını sağlayan en güncel yenilikler arasında yer almaktadır. Spectral DNC Dünya'da Adenosine ve Procyanidin B-2 ve C-2 içeren tek üründür.

Spectral DNC içeriğindeki her bir etkin maddeyi birleştirerek saç dökülmelerinin çeşitli sebeplerine karşı savaşır. Ayrıca bu formül her bir içeriğin güçlü ve sağlıklı saç uzamasına yardımcı olup, bu içeriklerin tek başlarına yapamayacaklarını gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Spectral DNC, Rogain'den daha hızlı etki eder ve Rogaine tedavisinden cevap alamayanlarda da etkilidir. Ayrıca Spectral DNC başın ön bölgesi de dahil, başın tüm bölgesinde etkili olup, Rogaine gibi sadece başın tepesinde saç çıkmasına yardımcı olmamaktadır.

Spectral DNC içerisinde %5 oranında bulunan Minoxidil binlerce gönüllüler tarafından yüzlerce klinik araştırmalarda test edilmiştir ve etkisi özellikle başın tepesindeki Vertex bölgesinde görülmüştür. Minoxidil 15 yıldan daha uzun bir süredir erkeklerin saç dökülmesinde etkili bir çözüm olarak sunulmaktadır. Erkek tipi kelliğin tedavisinde %5 Minoxidil ile alakalı klinik çalışmalar sırasında kullanıcıların çoğu aşağıdaki sonuçları rapor etmişlerdir:

Düzenli kullanımdan sonra yeni saçın çıkmasında etkili çözüm
Saç dökülmesinde azalma
Minimum yan etki

Çalışmaların sonuçları hem kullanıcılar hem de hekimler tarafından değerlendirilmiştir; çalışmaların birinde saç dökülmesi problemi yaşayan hekimler rol almıştır.

Minoxidil'in Klinik Çalışmaları için Tıklayın

Aminexil saç dökülmesine karşı klinik çalışmalar tarafından onaylanan diğer bir etkili tedavi şeklidir. L'Oreal laboratuarlarında yapılan çalışmalar sonucunda erkek ve kadınlardaki saç dökülmesi, saç köklerin hızlı yaşlanması yada sertleşmesi sebep olarak gösterilmektedir. Bu nedenden dolayı saç kökleri sertleşip onları besleyen ve harekete geçiren kan damarlarını sıkıştırmaktadır. Kökler zayıflar ve erken saç dökülmesi görülür (alopesi/kellik). Erkeklerde kök sertleşmesi belirli miktarda artıp, zayıf ve ömrü kısasaçın çıkmasına sebep olur.

Aminexil saç dökülmesi önleyicisidir ve sertleşen saç köklerine karşı etkili çözüm olur; erken yaşlanmayı önlemede yaralıdır. Saç köklerinin işlevini arttırır ve saç dökülmesini önlemede yardımcıdır. Aminexil uluslararası patent ile korunmaktadır ve dermatologlar tarafından etkili bir tedavi yöntemi olarak tavsiye edilmektedir.

Aminexil SP94 hakkındaki Klinik Çalışmalar İçin Tıklayın

Yoğun araştırma ve testler sonucu, dermatologlar Minoxidil'in Retinol'le (A vitaminiyle) birlikte daha etkili olduğu tespit edilmiştir. Retinol yağ bezlerinin doğru çalışmasını kontrol etmektedir. Yağ bezleri kafatasında sebum oluşumunu sağlamaktadır. Sebum DHT içermektedir (DHT testosteron hormonundan üretilmektedir ve erkeklerde kelliğe yol açan bir antrojendir) ve saç foliküllerine zarar vermektedir. Yağ bezlerinin hafifletilmesi ve sebumun üretilmesi kafatası derisinin DHT seviyesini kontrol eder ve Minoxidil'le birleştirildiğinde saç dökülmesine sebep olan antrojeni önlemektedir.

Vitamin Complex Biotin ve Mineral tuzlar bakımından zengindir, enerji üretir ve saç foliküllerinin metabolizmasını hızlandırır. Fiziksel ve duygusal stres saç dökülmesine sebep olup, hormonal dengesizliğe, vitamin ve mineral tuzlarının eksilmesine yol açmaktadır. Bu durumda, bütün metabolizma hızlanıp, yağ bezlerini üreten hormonları aktive edip saç derisinin yağlanmasına, saç köklerinin boğulmasına, saçın zayıflamasına ve saç dökülmesine sebep olmaktadır. Spectral DNC zengin içerikleriyle bu sorunu gidermekte etkili çözümler sunmaktadır.

Spectral DNC içerisindeki Sarmaşık, şerbetçiotu ve kırmızı biber gibi bitkisel esanslar saç derisindeki saç köklerinin içine girip, etkilenmiş dokuların ve zayıf saç köklerinin sirkülasyonunu ve beslenmesini hızlandırmaktadır. Bu formül, saç derisinde daha etkili sirkülasyona sebep olup, DHT'yi bloke edip ve zararlı bakterilere karşı savaşmaktadır. Bu da Minoxidil ve Aminexil SP 94'ün etkisini arttırıp, saç köklerini güçlendirmektedir.

DS Laboratuarları'nın tescilli nanozomları taşıyıcılığı artıran ajan olarak görev yapmaktadır. Bu nanozomlar hücrelerden 10 kat daha küçüklerdir ve epidermisin derinliklerine nüfuz ederek, aktif içerikleri 12 saatlik zaman dilimi içerisinde devamlı olarak taşırlar. Bu, Tretinon veya Azelaik Asit gibi diğer taşıyıcı ajanlardan daha derinlere nüfuz ederek Spectral DNC'nin içeriklerinin saç folikülü üzerindeki performansını artırır.

Spectral DNC'den Neler Bekleyebilirsiniz?

Tıpkı her saç dökülmesi tedavisi gibi örneğin Rogaine veya Aminexil; Spectral DNC de saç dökülmesinin erken dönemlerinde daha etkilidir. Ancak Rogaine ve Aminexil tedavisine cevap vermeyen kullanıcılar Spectral DNC'den etkili sonuçlar elde edebilir, buna en yüksek seviyede saç dökülmesine maruz kalan kullanıcılar da dahildir. Ayrıca Rogaine ve Aminexil'den daha hızlı ve etkili sonuçlar elde edebilirsiniz(3 aylık kullanımda daha kalın ve dolgun saçlar).

Eğer saç dökülmesi ırsi özellik taşıyorsa, Spectral DNC'nın devamlı kullanılması yeni saçların çıkmasında etkilidir. Eğer Spectral DNC kullanımını yarım bırakırsanız, tedavi boyunca çıkan saçlar 2-3 ay içerisinde dökülür. Saç dökülmesine tedavi yoktur, ancak Spectral DNC saç dökülmesini kontrol etmekte çok etkilidir.

Spectral DNCdevamlı kullanımı kesilebilir ve yeni çıkan saçlar kalıcı olabilir.

alıntıdır .

kızlar dnc kullanan memnun kalan var mı

Specral DNC-N kullanıyorum.İkinci şişeyi bitirmek üzereyim.Günde bir defa akşam kullandım.Bir şişe bu şekilde 2 ay gitti. Minoxile göre bence daha etkili.Herhangi bir yan etki yaşamadım. Yalnız içinde %5 minokile eş değer etken madde var.Bunu dikkate al.Daha önce %2'lik minokil kullanmadıysan başlama.

sagol cevap için canım .
dnc saç kesilmeni durdurup ,yeni saçlar çıkarttı mı ?
benim şakak bölgemde feci bir açılma var her tarafta var ama o bölgede daha yoğun hergün ağlıyorum .

dnc ile başlasam daha iyi olmaz mı ? bu arada sen başka neler yapıyorsun saçların için .

ben Medobiotin Complex E ve Xpecia erkek tabletten kullanmaya başladım .daha etkili olur diye erkek için olanını aldım .

Dökülmeyi durdurur mu bilmiyorum.Ürüne başladığımda dökülmem kesilmişti. Benim şakaklarımda bir açıklık yok.Tepe bölgemde vardı.Şimdi epeyce kapandı.Sadece biraz seyrek duruyor.Artık beni rahatsız etmiyor.Ancak kapanması 8 ay falan aldı.Mayıstan bu yana dnc-n kullandım. DNC'ye açıklıklar daha hızlı kapansın istediğim için başladım.Bana göre minoxilden çok çok iyi.Deneyebilirsin. Xpecia bayan,Soya isoflavones ve MSM kullanıyorum.Haftada bir bira mayası ve bir kaç yağı karıştırıp maske yapıyorum. Konazol şampuandan çok memnun kaldım.2 bardak da yeşil çay içiyorum.Ben de daha sonra Xpecia erkek tabletten almayı düşünüyorum.

Yalnız dnc'nin birkaç ürünü var.Hangisini almayı düşünüyorsun?

Allah hepimize bol saçlar nasip etsin .
Benim triodlerimde sorun olduğundan soya kullanmayı hiç düşünmedim .

Sen hangi markanın Msm kullanıyorsun .
Life time hair içinde de bir miktar Msm varmış .

2 Tablet İçeriği:
L-Sistin(L-Sistin HCI)……………200mg
Vitamin A(Palmitat)………………10000IU
Vitamin C (askorbik asit)……… 600mg
Vitamin B1(thiamin mononitrat)30mg
Vitamin B2(riboflavin)…………… 30mg
Niacinamid………………………….30mg
Vitamin B6(pyridoksin HCI)……25mg
Para Aminobenzoik asit(PABA)...200mg
FolikAsit…………………………800mcg
Çinko(glukonat)……………………5mg
Biotin……………………………2000mcg
Pantotenik asit
(Kalsiyum pantotenat) …………500mg
Inositol……………………………600mg
Kolin bitrat………………………300mg
Horsetail silika………………… 100mg
MSM(metil sülfonil aaaan)……200mg

Ben de 2 haftada bir dermaroller ,hafta 1 yağ bakımları ,günde 2 kez ısırgan çayı ,1 tatlı kaşığı polen ,haftada 1 nizoral ile şaçımı yıkıyorum .Bir aralar sampuan olarak Avalon Organics Biotin B-Complex kullanıyordum ama saçımı çok kuruttuğu için ,Dermoskin biotine geçiş yaptım .

Dnc konusunda o kadar kadarsızım ki .saçımın tedavisi diye bir site var ,orada yazılanlar çok kafamı karıştırdı .
Tanrım hepimize bol saçlar nasip etsin .

Ben de saçım tedavisi sitesine baktın ama dnc konusunda yazılanları göremedim. Dnc biraz pahalı.Sanırım bu yüzden fazla kullanan yok galiba.%2'lik minoxil kullanmadan Dnc'nin minoxil içeren ürünlerini kullanmasan daha iyi olur.Çünkü içlerinde %5'lik minoxil var.Öncelikle %2'lik minoxil'i denemelisin, süre de en az 6 ay olmalı.Eğer etki görmezsen üst seviyeye geçmelisin.Denemeden etkiyi anlamak mümkün değil.
Ben powerlife'nin msm sini kullanıyorum ama msm'ye başlayalı çok olmadı henüz 1 aydır içiyorum.Günde 3 tablet. MSM 1000mg-3000mg arası alınması gerekiyor.Life time hair içindeki az. Solgar'ında var ama mg.ne kadar bilmiyorum. Dermarolleri hiç denemedim. Acıyacak,enfeksiyon yapacak ve saçlarımı kırar diye korkuyorum.Poleni 5 ay falan kullandım.2 tatlı kaşığı tüketiyordum ama sonunda midem bulandı,yiyemez oldum.

DNC tek başına yetmiyor,saçımdaki açıklıkları da kapatmadı.Hala kullanıyorum ama bu şişe bitince başka almayı düşünmüyorum.Ben başka tedavileri deniyorum.Tedaviler mesajlarımda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…