- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Kızın asıl babasıymış bir de kuzum,sapık adam kendi bacısından olan öz kızına tecavüz edip hamile bırakmış.Allah sizin belanızı versin.
Dayı, amca, yeğen demeden ...
delireceğim o olacak.
Bıktım arkadaş, nefret ettim bu ülkeden!!!
Ay ben okumamışım haberin tamamını.Kızın asıl babasıymış bir de kuzum,sapık adam kendi bacısından olan öz kızına tecavüz edip hamile bırakmış.Rezilliğin dibi,nereye gidiyoruz yarabbim.
Keşke bu cezalara hadım ya da idam cezası gelse.Ay ben okumamışım haberin tamamını.
Midem kaldırmamıştı. Başlığa yorum yaptım.
Mideme ağrı girdi, yemin ederim.
Yazarsak banlanırız kuzu ama bol bol lanet ediyorum ben,allah yattığı yerden kaldırmasın. Rezil insanlar,bu toplumu mahfettiler.İçinden en ağır küfürleri edip bişey yazamamak
Milyar yaşındaki gezegene düşe düşe bunlarla aynı zaman diliminde düştük ya, şansımızı seveyim...Keşke bu cezalara hadım ya da idam cezası gelse.
Nasıl bi cehennemdeyiz,nasıl bir ahir zamandayız anlayamıyorum.
Ve bu dayı kızın asıl babasıymış.
Her zaman söylenen bir söz var,doğruluğundan asla şüphe duymadığım; "ENSEST TOPLUMUN KANAYAN YARASIDIR."
Eki Görüntüle 2235138
Neden yalana bulaştırayım hanımefendi? Ben sadece söylentileri ve paylaşılan postu paylaştım. Yalanla suçlanacak bir şey yapmadım.21 yasindaki biri nasil 14 yasindaki bir kizin babasi olabiliyor? 7 yasindamisin baba olmus?
Yani adami savundugumdan degil, yaptigi insanlik disi igrenc birsey de, zaten kötü olan olayi bir yalana bulastirmayalim. Itibarsizlastirmayalim.
Aynen öyle.Milyar yaşındaki gezegene düşe düşe bunlarla aynı zaman diliminde düştük ya, şansımızı seveyim...
Neden yalana bulaştırayım hanımefendi? Ben sadece söylentileri ve paylaşılan postu paylaştım. Yalanla suçlanacak bir şey yapmadım.
Sanırım dayının yaşı yanlış ya da 2 farklı olay var ortada. Çünkü instagramda ve birçok sosyal mecrada bu şekilde gösteriliyor olay. Ben gerçek olduğunu düşünüyorum,zira kızın annesiyle yengesi de biliyormuş fakat kız sonradan inkar etmiş,asıl kız hamile kalınca işler karışmış.
Yanlış anlaşılma oldu öyleyse,sert çıktıysam özür dilerim..Hayir, senin yalan söyledigini demek istemedim. Yani haberin yanlis oldugunu fakat senin bundan haberdar olmadigini düsünmüstüm.
Iyikine kiz'a kürtaj hakkini verdiler yoksa zaten mahv olmus hayatina bide bebek eklense,..
Ya ne deyim iste, igrenc bir haber
Yanlış anlaşılma oldu öyleyse,sert çıktıysam özür dilerim..
İyiki verdiler,keşke anne-yenge müdahale etseydi,yavrum korkup inkar etmeseydi. Öyle bir rezillik ki,kelimeleri toparlayamıyorum bile. Allah yardım etsin o güzel kıza.
Aynen öyle.Bu ülkede cinsellik keske bu kadar tabu olmasaydi. Yasi geldiginde bende kizim ile herseyi konusmak istiyorum. Ilk herseyi bana anlatsin istiyorum. O yavru hem korktu, hem o berbat hayati yasadi. Migdem bulaniyor düsündükce!