Erkek İnfertilitesi Dna hasar testi.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

folower

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.134
1.780
333
35
Arkadaslar 5 yıllık evliyim 4 tüp denemem var 1 düşüğüm var. Gecen ay dna hasar testi vermıs tık. Sonucu bugun aldım ama merak ediyorum. Doktora da eylülde gidecegim anlayan varsa Bı bakabılırmısınız

Sonuc boyle

Eklentiler

• _20180725_143905.JPG
    43,2 KB · Görüntüleme: 131
Maşallah tertemiz sonuç güzel
Yaa cok sevındım o halde ınsallah güzel sonuc lar da alırız. Cift taraflı varıkosel amelıyatı oldu eşim. 7. Aya girdik sayı 49 milyon, normal forms 5, hızlı ileri 18
Doktor 9. Ay da düzelir demişti
Bende buralardan gordum dns hasar testi yaptırdık özel labaratuvarda. İçimiz rahat olsun dedık. Eylül ayında kaan aydosa gidecegiz ınsallah dogal yolla olur

Hız dışında herşey normal ben daha düşük hız ile 2kez kendim hamile kaldım kaybettim

Hız dışında herşey normal ben daha düşük hız ile 2kez kendim hamile kaldım kaybettim
O kadar cok strese giriyorum ki
Bu seferde bende bır problem cıkcak dıye
Kürtajdan sonra adetim de azalma oldu.
7 agustosta ultrason günüm var onu beklıyorum tiroid hastasıyım endokrın doktorum pko var mı dıye ultrasona girmemi ıstedı.
İnanın cok uzuluyoum 5 yıldır en ıyı doktorlara gittim bır problemin yok dendi.
Insallah bir sorunum cıkmaz
Şimdi bir de ben ugrasmak ıstemıyorum yeterince yıprandım zaten. Allah bu surecte herkesin yardımcısı olsun ınsallah

Stres oldukça gebe kalamazsınız bunu unutmayın adette azalma olduysa muhakkak Rahim filmi çektirin yapışıklık olabilir az bile olsa gebeliği engelliyor sperm geçişini etkilediği için ve gebe de kalırsan düşük olur yapışıklıktan yeterince yer açık olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…