• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Dna hasar testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melis3016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
166
66
13
33
Bayanlar dna hasar testi tedavisi duzelince tup bebek yontemiyle.hamile.kalan var mi ilk tup denememiz tutmadi.sonradan bakildi.hasar cikmisdi simdi.hasar duzeldi kaan.hoca.bi engel.yok.dedi.normal yollada bekleyebilirnsz dedi.ama.beklemek istemiyoruz 2.tup.denicez hasarda duzeldigine gore ama.korkuyorum acikcasi hasar duzelip tuple hamile.kalan varmi merak.ettim.?

Bayanlar dna hasar testi tedavisi duzelince tup bebek yontemiyle.hamile.kalan var mi ilk tup denememiz tutmadi.sonradan bakildi.hasar cikmisdi simdi.hasar duzeldi kaan.hoca.bi engel.yok.dedi.normal yollada bekleyebilirnsz dedi.ama.beklemek istemiyoruz 2.tup.denicez hasarda duzeldigine gore ama.korkuyorum acikcasi hasar duzelip tuple hamile.kalan varmi merak.ettim.?
Tabi ki var. Hem dogal yolla kalan var hem de tup bebekle.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...n-dertleselim.1034828/page-1138#post-54958089
Bu sayfaya bakarsan hepimiz ayni yollardan gecen kisileriz. Cogumuz kaan bey in hastasiyiz

Hasar dusunce bir kac ay deneyin tek engel hasarsa hamile kalirsiniz benim gibi Allah in izniyle.

Mrb kızlar bizde de dna hasarı %50 çıktı.şimdi kaan hoca klomen ve imprly ilac kullanip 1 ay sonra dna hasari testi istedi.1 ay sonra dna testi istemesi çok erken değil mi.bide ilk dna testini HRS hastahanesinde yaptık yeni istediği testi de düzen laboratuvari n da yapmamızı istemiş acaba labarotuvar farklı olduğu için test sonucu arasında fark olur mu????

Mrb kızlar bizde de dna hasarı %50 çıktı.şimdi kaan hoca klomen ve imprly ilac kullanip 1 ay sonra dna hasari testi istedi.1 ay sonra dna testi istemesi çok erken değil mi.bide ilk dna testini HRS hastahanesinde yaptık yeni istediği testi de düzen laboratuvari n da yapmamızı istemiş acaba labarotuvar farklı olduğu için test sonucu arasında fark olur mu????
Biz randevu almak için telefon açtığımızda düzen laboratuvarından yapılan hasar testini istiyorz ama orası ile bir anlaşmamız olduğundan değil, testin sonucunu güvenilir bulduğumuzdan dediler.

Back