• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dn akam ldm ldm dirildim

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.119
698
39
Kocaeli
dün akşam öldüm öldüm dirildim
arkadaşlar dün eşim işten geldicadım bu aralar topitop topitop diyo başka bişey demiyo yediğinden de değil
eşimle bakkala gidip alıp geldiler neyse
br iki yaladı kenara attı her zamanki gibi benim cadı
benim akıllı eşim topitopu yedi az bişey sapında kaldı
ceren istedi verdi
bizim cadı tut topitopu sapından ayır nası becerdiysen
tv izliyoduk
gözümnüzün önünde oluyo
bi anda öğürmeye başladı
ben kusucak sandım
topitopun olduğunu bilmiyodum ağzında
allahım nesı panik oldum
ben banyoya koşturuyorum eşim napıyosun diyo bana
kusucak dedim ,hemen kucağımdan aldı
ters çevirdi,sırtına vurdu cerenin
bi parmağını kanca gibi yapıp topitopu ağzından çıkardı
allahım bize bağışladı meleğimi
öldüm öldüm dirildim kızlar
yazarken bile elim ayağım hala titriyo
senağlama

veriilmiş sadakanız varmış canım..
Allahım sizlere bağışlasın yavrunuzu..
bir dakika göz ayırmaya gelmiyorlar..

canım çok büyük geçmiş olsun.Allah bizlere bağışlasın yavrularımız.benim oğlumda küçükken gözümün önünde düşüp dişlerini çarpmıştı.oluyo malesef ne kadar dikkat etsekte malesef oluyo.Allah beterlerinden korusun.

çok korktum arkadaşlar sormayın
allahtan eşim vardı evde
olmasaydı neler olucağını düşünmek bile istemiyorum
bn malesefki panikliyorum,sakin kalamıyorum

geçmiş olsun büyük olay atlatmışsın valla benim kardeşimde küçükken burnuna boncuk sokmuştu böyle şeylere hazırlıklı olmalıyız çocuk bu nolur noolmaz.........

canım arkadaşım sen dua etki sizinle aynı odadaymış
allah korumuş düşün başka odada oynuyo olsaydı farkedemiyecektiniz ne olduğunuda anlamayacaktınız yani çok şükür verilmiş sadakanız varmış

Allahim esirgesin aman en ufak bir parcayi bile agizlarina atabiliyorlar gozum hep yerde hergun koca ev suprulup koltuk altlari heryer dip kose teftisten geciyor muzur bu cocuklar gecmis olsun arkadasim iyiki esin varmis yaninda benimde en buyuk korkum lego parcasi

Allahim esirgesin aman en ufak bir parcayi bile agizlarina atabiliyorlar gozum hep yerde hergun koca ev suprulup koltuk altlari heryer dip kose teftisten geciyor muzur bu cocuklar gecmis olsun arkadasim iyiki esin varmis yaninda benimde en buyuk korkum lego parcasi
canım 2li olanları kaldırdım ben
küçük parçalı oyuncakların hepsini kaldırdım

Allah korumuş. çok geçmiş olsun. benimde başıma öle bişey geldi bi yakınımızın çocuğu ağzına bişey attı boğuluyodu ama oda kurtuldu şükür. ogünden beri takıntı oldu bende artık bi çocuk öksürse elim ayağım dolaşıyor.
Allah yaşatmasın daha.

tatlım allah esirgemişşşş nazar değmiştir belki oku üfle minnoşunu canım benim inşallah bidaha karşılaşmazsınız böyle kötü durumlarla canım

benim oğlumda iki kere şeker yüzünden boğuluyordu .aslında bende çok paniğimdir ama ALLAH o anda bir cesaret veriyor hemen çocuğu ters çevirip sırtına hafifçe vurup şekeri çıkardım.geçmiş olsun canım.

cok gecmıs olsun canım..
hıc ıhmale gelmıyor bu afacanlar..
Rabbım sıze bagıslasın yavrunuzu :Saruboceq:

böylee bişiyyy başımaa gelsee şoktann bişeyy yapamamm sanırımm
elimm ayağım titrerr benimdee
bu konua eşimm daha soğuk kanlıı

Son düzenleme:
Back