• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri DLAMURE bakım kremi hakkında bilgisi olan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mia-x

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
309
62
298
slm arkadaşlar..bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?bir tv programında bu ürün hakkında konuşuluyordu..

slm arkadaşlar..bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?bir tv programında bu ürün hakkında konuşuluyordu..
Ürünü 6 aydır kullanıyorum. daha önce murad markası dahil bir çok pahalı ürünler kullandım. ama bu ürünü keşfedince kesinlikle vazgeçilmeyecek bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ürünü kendim araştırarak keşfettim. hatta ürünü yapan kişiye ulaştım. ve ürünün güvenilirliğini yapan kişiden ögrendikten sonra kullanmaya başladım. Alın bölgesindeki tüm sivilcelerim temizlendi. zaten kremi sürdüğünüzde yüzünüze verdiği o ipeksi yumuşaklığını anında hissediyorsunuz. Diğer kullandığım ürünlerde göz cevresine sürdüğümde gözüme krem kaçarsa akşama kadar gözümde yanma hissederdim. bu krem gözüme kaçsa bile hiç bir rahatsızlık vermiyor çünkü içinde kimyasal ürün kullanılmamış. bu arada psoriazis var bende bu krem sayesinde artık yok.

Back