Dkten sonra ki aylarda adet (yardm)

sadolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
142
0
96
42
Muğla
senağlamaarkadaşlar ben haziran ayında 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve arkasındn kürtaj oldum kürtajdan sonraki ay 40 gün sonra adet oldum fakat sonraki ay 40 gün olup adet,gelmeyeceğinde dk gttim farlutal ile oine yok adet ay adet gördüm bu ayda bugün 31. gün yine adet olmadım çok sinir bi durum yeniden hamile kalmak istiyorum umutlanıyorum ama yok değilim adetim bali düzene girse belki o zamn daha çabuk hamiile kalırım valla çok üzülüorum rabbim kimseyi bu yolda oyalamısın isteyen herkesin kucakların dolu etsin:Saruboceq:senağlama

Allah yardıncın olsun canım bende temmuzda olmak zorunda kaldım kürtaj sonrasında 70 gün adet olmadım canım doktora gittim aynı haptan verdi 3 gün sonra oldum bakalım bu ay nasıl olcak bende endişeliyim , civanperçemi içiyorum sabahları bir bardak daha önceden kullanmıştım işe yaramıştı şimdi beklemedeyim bu ayın sonunda olmam lazım . sende bence bir hormon testi yaptır canım madem cocuk istiyorsun işini garantiye al

canım teşekkür ederim bugün dk ra gittim hormon testleri normal çıktı ve bugün kendiliğimden şükür ki adet oldum dk.düşük sonrası düzensizlik normal dedi kafana takmıycaksın dedi biraz içim rahatladı
sana da çok geçmiş olsun umarım en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

Umarım canım , bende hormon tesleri yaptırdım prolaktin biraz yüksek çıktı ama düşük sonrası ilk adetten yaptırdıgım için tesleri doktor ilaçlar flan etkilemiş olabilir dedi şimdi bir daha yaptıracagım adetimi zamanında olursam eger :) inan artık sinirlenecek halime gülmeye başladım canım . Sonrasında simir testi yapacak , sende bebek düşünüyorsan simir testi yaptır canım tekrardan aynı şeyleri yaşamak çok zor benim 2. düşügümdü bu ikiside kalp atımı olmadıgı için kürtaj olmak zorunda bırakmıştı beni. doktor evli bayanların 6 ayda bir simir testi yapmaları gerekiyor dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…