DKNY be delicious serisi hakkinda yardim lutfen

delicious night çok ağır gelmişti bana sevmedim pek tenden tene göre değişir denemen gerekir sonradan güzel bir kokuya dönüşüyor ama efrafta ondan güzel çok parfüm var

benim sorunumda hepsini çok begeniyor olmamda zaten :S bir turlu karar veremiyorum 10 tane parfumum oldu artik param yetmediginden açik almaya basladim yaaa :S ne yapicam bole bilemedim yani :s alisveris manyagi oldum :S

yeşilini kullanıorm.... ama çubuk görüntüsü yok yenılenmıs olabılır:ecrin_bebek: cok az kaldı kalıcı deıl malesf:umursamaz: bnde gunluk kullanıorm ama guzel bı kokusu var ben gunluk olarak daha cok yakıstrdım :1no2: bıtmek uzre boshayallersmile

canim o çubuklu olan candy apple serisi daha sekerlisi zaten ilk sayfada içinde neler oldugu yaziyo herkes kalici degil demis vazgeçtim sanirim =)

Ben de denemek istiyorum bunları acaba Tekin Acar da vs bulailir miyim? bilmiyorumkismile Hiç de gözüme çarpmadı:çok üzgünüm:

vardir mutlaka canim zaten çok bilinen bi marka ama candy apple serisini bulamazsin o geçen kis içinmis =) anca netten alabilirsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…