DKNY be delicious serisi hakkinda yardim lutfen

fatale

beyazkedivekozmetik.blogs
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
1.572
1
116
35
Antalya
bugun internette gezinirken DKNY nin be delicious serisinden iki parfum çok dikkatimi çekti

Be delicious fresh blossom

Be delicious candy apple

ozellikle candy apple serisinden sweet caramel
Sweet Caramel

Üst notalar : Elma ile Armut karışımı
Orta notalar : Marshmallow (şekerleme) , yasemin çiçeği, menekşe, ve zambak
Alt notalar : Karamel, vanilya, krema(?)

Ripe Raspberry

Üst notalar : limon, yeşil elma (ekşi olanından) , ahududu
Orta notalar : Manolya, şakayık, ve bazı tatlı notalar
Alt notalar : Coca cola :))

Juicy Berry

Üst notalar : Frenk üzümü, böğürtlen, armut, litchi (anavatanı Çin olan, tatlı bir meyve)
Orta notalar : Elma çiçeği ve gül yağı
Alt notalar : odunsu notalar ve sandal ağacı

alintidir:Glam's World: DKNY Delicious Candy Apples

çok sagol canimmm ozellikle sweet caramel i merak ediyorum zaten tatli ve elmali kokulara bayilirim ama sinirli uretimmis ben nette gordum strawberry de vardi belki kaldirilmis olabilir ama çok guzel olmalilar :))))))))))

dkny be delicious serisini cok seviyorum
bu ise cok tatlı ciceksi bebeksi bi koku bu
eger öyle bişey arıyorsan tam bulmussun yerimseniben

evet tam da boyle birsey ariyorum çok sekerli insanda yiyecek duygusu uyandiracak ve de herkesin bilmedigi bir parfum ariyordum canim :)))) en kisa zamanda sweet caramel i alip denicem:icecream:

nasil guzel mi ben elma ve seker kokularina bayilirim helede elmali seker çok hostur diye dusunuyorum:))))

canim zaten çok farkli degilmis ondan siselerin renklerini dizaynlarini hiç degistirmemisler daha sekerli oldugu belli olsun diye çubuk takmislar sanirim :)))))) aslinda bir tane bole sekerli bir koku bir tanede çiçekli hafif ve zarif bir koku aliyim diyorum kendime ama begendigim o kadar fazla çiçekli hafif koku var ki

fresh blossom çok güzel ayrıca bu serinin kırmızılı olanıda hoş ama yeşilini yoldan geçerken nerdeyse herkesde var gibi her yer o kokudan kokuyor çok kalıcıda değiller ama ne olursa olsun fresh blossom u alıyorum :)

himm kalici olmamasi kotu ama ben ozellikle sinirli uretim olan candy apple serisini merak ediyorum

peki delicious night in nasil oldugunu bilen var mi? zaten klasik be delicious serisi herkesce biliniyor ben candy apple i merak etmistim =) hem herkes de olmucak hemde çok sekerli diye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…