• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DKNY Be Delicious Night

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
Delicious Night for Women kokusu ile değişen ruh halinize uyum sağlayan baştan çıkarıcı bir deneyim. Gecenin karanlığı her yeri kapladıktan sonra şehir canlanmaya başlar.

Delicious Night öğütülmüş taze zencefil ile karıştırılmış buzlu greyfurt kokteyli ve böğürtlenli martini notalarının ahenkli uyumu ile kapılarını açıyor. İpeksi mor frezyanın canlı kıvılcımları satensi yasemin yaprakları ve mor iris oluşturuyor. Parfümün kalbinde ise amber yatıyor..

deliciousa.jpg

ArkdaşLar ben bu parfümü aLmak istiyorum sizce nasıl bir kokudur?
Ben kalıcı ağır böyle geçtiin yerden anında hissedilcek bir parfüm istiyorum fazla çicekci hafif kokuları sevmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var :1shok:

ben be deliciousu kullanıyorum ama bu nightmış bu nasıldır bilmiyorum ama be delicious elma kokusu ve hafif bir koku

evet pembeli biliyorum o yüzden bu koku dikkatimi çekti nette araştırma yaptım ağır diyorlar ve kalıcıymış kullanan varmı bilmiyorum hem foruma bu parfümü ekledim baktım herhangi bir konu açılmamış hemde bilgi amaçlı umarım birileri biliyordur :uhm:
olmadı bir aya alıcam bu ürünü ben kullanınca yazarım :)

cnm bence önce bi testerını iste, dene bi kaç gün sonra karar verirsen al
bende bazen bu parfüm tanıtımlarını okuyup kokuya bakıyorum, sonra inanamıyorum
çok abartılı yapıyolar anlatımını, beklentimiz yüksek oluyo, sonrasında ise hayalkırıklığı yaşayabiliyoruz
az para da değil sonuçta

Son düzenleme:
evet pembeli biliyorum o yüzden bu koku dikkatimi çekti nette araştırma yaptım ağır diyorlar ve kalıcıymış kullanan varmı bilmiyorum hem foruma bu parfümü ekledim baktım herhangi bir konu açılmamış hemde bilgi amaçlı umarım birileri biliyordur :uhm:
olmadı bir aya alıcam bu ürünü ben kullanınca yazarım :)

tamam sen kullan bakalım nasılmış beğenirsen biz de alalım :)

bilmiyorum ki canım ya hoş gelmedi pek kokusu burnuma ben meyveli şekerli falan severim o pek öyle gibi gelmedi,gerçi bi fıs sıkmıştı adam belki net algılayamamış olabilirim kokusunu:sm_confused:

hımm anladım canım bende meyveli şekerli kokuları pek sevmem böle etkilemeli biraz ağır olmalı işte böle bir ortama girersinde ilk kokun göz önüne gelir ya öyle bişe anında hissedilmeli çok şey isdiorum ama bu parfümün içeriğini okudum uyabilir gibi geldi..
CADIARZU

ben kullandim canim gecen yazdi sanirim (yurtdisinda yasiyodum o zaman). Harika bir koku simdi esim olan o zamanki sevgilim bayilirdi bu kokuya ama burda fiyatlar acaip ucuk alamiyorum :( yeni bi parfum oldugu icin de doldurma parfumlerde bulamiyorum :( uygun fiyatli bulduysan bana da haber verir misin?

Back