Dkny Be Delicious harikaa:)

valla ben parfümlerin yaşı olduğuna pek inanmıyorum aslında hani şu çok çok ağır dediğimiz chanel no :5, guerlain shalimar tarzı kokular dışında bütün parfümleri her yaşta kullanırım şahsen

Bende eskiden inanmıyodum ama şimdi mantıklı geliyor.. Mesela dkny be delicious, ralph lauren ralph geçen sene kullandığımda çevremde çocuksu kokuyosun dediler :)) İlk başta anlamadım nedemek istediklerini ama sonra hak verdim.. Sevimli genç kız kokusu yani liseli kızların rahatlıkla kullanabileceği cıvıl cıvıl bir koku :) Ama o dediğin shalimar, samsara, bilimum christian dior kokuları aynen benden de uzak dursunlar mümkünse çok itici ağır kokular hele hele hypnotic poison burnumun direğini kırıyo yaav Şuda varki benim sevdiğim bayıldığım bi koku ister çocuksu olsun ister kadınsı kaç yaşında olursam oliyim takmam kimseyi kullanırım Fakat kokunun kişiye yakışıp yakışmadığı gerçeği var tabiki.. En basiti ile ben coco mademoiselle'i uzun boylu ince belli zarif olgun ağır başlı herdaim bakımlı kokoş değil ama hoş görünümlü kadınsı kişilikli olanlara yakıştırıyorum.. Tutupta liseye giden hoppala zıppala deli dolu bi kız coco mademoiselle'i sıkarsa döner derim ki ıı ııhh olmamış canım sana gitmemiş bu koku :)))

herkesin görüşü farklı olabiliyor tabi ki :) ben farklı düşünüyorum canım ^^

Konu 2008'de açıldığı için başlık doğru olmuş ama günümüzde sıradanlaşmış bir koku.
Yine de ben hep sevmişimdir bu kokuyu.
Üniversite yıllarımı hatırlatıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…