• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dkny Be Delicious harikaa:)

ben de dkny be delicious ve red delicious var gerçekten güzeller ama delicious night ı beğenmedim ben..:kahve:

bende coook begendim testerı vardı bende bitti ya dolumu oluo mu nerde satılıoo ben pazarda görmüştm 20 ytl dedi pek güvenemedm almadımm

pazarda ve 20 ara bı fıyat
onlar sahte oluyo
doldurma olanını alınnn cok daha ıyı
yazbıtıyo kızlarr
bu kokuyu halen tavsıye edıyor musunuzzz

kokusu güzel ama şişesi çok kullanışsız bence. dibinde kaldığı halde spreye gelmiyor

evet hala tavsiye ediyorum ben yaz-kış kullanılabilir:)hafif bir koku kısında kullanablır ancak yazın daha hoş olur

Kızlar bu kokusunun testerını nerde bulabilirm sizce? bir ara çakmasını kullanmıştım sonraki dolumda iğrenç bir hal alınca bıraktım. ama ilki harikaydı gerçekten herkes sorardı ne bu koku diye. acaba orijinali nasıl kokuyor yaşadığım yerde satılmıyor mecburen netten alıcam ama tereddütte kaldım:)

David Walker'da bu koku çok iyi taklit edilmiş arkadaşlar aklınızda bulunsun.

kokusu çok güzel olan bir parfüm. ama miktarına göre fiyatı fazla geldiği için almamıştım. ben de bi açık parfümerileri bakıyım bari. :8:

Ben de aldım DKNY Be Delicious yorumlara güvenerek. Ama çok sevemedim. O kadar da adından söz ettirecek bir parfüm değil. Hafif kokuları çok severim ağır kokular da başımı ağırtır zaten ama yine de bunun öyle çok da bu ne güzel koku dedirtecek bir kokusu yok fiyatına göre. Hatta yanımda oturan biri bence kokuyu almaz bile, çok hafif. Parfümden yana yüzüm gülmeyecek. :14:

Nightını bilmiyorum ama donna karan new york -be delicious sevemediğim parfümlerden.

ben pek sevmiyorum bu kokuyu.:KK64:
Aaa güzel bi kokudur kuzum ilk çıktığı zamanlarda pek bi tutuldu tercih edildi sonra biçok taklitleri çıktı sıradanlaştı basitleşti.. Ama nefis bi kokudur ilk orjinal parfümüm benim sene 2007 hediye geldiydi çokda severek kullandım o dönemlerde 18 yaş kokusu tam bi genç kız kokusu :KK15:

Aaa güzel bi kokudur kuzum ilk çıktığı zamanlarda pek bi tutuldu tercih edildi sonra biçok taklitleri çıktı sıradanlaştı basitleşti.. Ama nefis bi kokudur ilk orjinal parfümüm benim sene 2007 hediye geldiydi çokda severek kullandım o dönemlerde 18 yaş kokusu tam bi genç kız kokusu :KK15:
Bana kokusu her yerde olduğu için çok basit geliyor sevmiyorum kuzum:)

Bana kokusu her yerde olduğu için çok basit geliyor sevmiyorum kuzum:)
O yuzden sevmedigini anladim balim :) siradanlasmis olmayaydi iyiydi hemen herseyde bu kokunun taklidi var basitlestirdiler bu kokuyu :))) bukadar basit siradan olmayan bi donemde coook kullanmistim hala daha severim ama simdi alip kullanmam yas oldu 26 yolun yarisi :-) Saha olgun karakteristik kokular tercih ediyo insan simdi dkny be delicious bana cocuksu geliyo mesela :))

Back