DKNY Be Delicious Fresh Blossom

pamukgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
21
0
86
Ankara
yeni bir parfüm müş deneyen var mı

DKNY’ın neşeli elmalarını, Be Delicious serisini çok seviyoruz. Lezzetli mi lezzetli, iştah kabartan parfümleri her yaz vazgeçilmezimiz oluyor. Ben ilk çıkan, yeşil elmalı olanı beğenerek kullanıyorum. Yeni Be Delicious; Fresh Blossom, adı üstünde daha taze, meyvemsi ve çiçeksi… Parlak greyfurt, siyah frenk üzümü ve güneşin olgunlaştırdığı kayısı, parfümün kalbinde yer alan çiçek notaları, inciçiçeği, gül yaprakları ve yasemin ile bir araya geliyor. Parfümün tendeki kalıcılığını sağlayan ise daha ağır, ağaçsı ve yumuşak notalar.

evet kesinlikle katılıorum ben suanda kullanıorum blossomu herkes ne kadar hafif ve çiçeksi koktuğunu söylüyor.bencede gayet güzel kullanımı hafif ve aynı zamanda kalıcı

Benimde en kısa zamanda almayı planladığım parfüm.Gerçekten hoş ve kalıcı bir kokusu var.

Kokusu bana clinique happy heart'ı andırdı.

Benimde en kısa zamanda almayı planladığım parfüm.Gerçekten hoş ve kalıcı bir kokusu var.

Kokusu bana clinique happy heart'ı andırdı.

Arkadaşım ben her iki parfümü de kullandım kokuları hoş ama hiç kalıcı değillerdi.o kadar para verdiğime değmedi.şimdi givenchy çi oldum.parfümleri çok kalıcı.

Arkadaşım ben her iki parfümü de kullandım kokuları hoş ama hiç kalıcı değillerdi.o kadar para verdiğime değmedi.şimdi givenchy çi oldum.parfümleri çok kalıcı.

Canım bende kullandım. Hatta DKNY kullanıyorum şuan.. Bana gayet kalıcı geldi kokuları. Sabah sıksam yetiyor yani...

Dkny be delicious-fresh blossom ve golden delicious unu kullandım.
Be delicious-yeşil olan - başkalarında bayıldığım bir koku ama kendimde çok sevemedim, şişeyi zor bitirdim, bir daha da almadım.Gayet kalıcı ve buram buram kokmasına rağmen sürekli aldığım elma kokusu bana kendimi ayaklı oda kokusu gibi hissetmeme yol açtı :) ama ben çok bağıran parfümler sevmiyorum, benden önce parfümüm gelsin girdiğim ortama diyenler sevecektir.Modern bir koku, öyle demode ağır parfümler gibi de düşünmeyin.

Fresh blossom- açık pembe olan-hafif bir yaz kokusu.yeşili kadar buram buram ve kalıcı değil ama daha ferah hafif hoş bir kokusu var.Birkaç yıl yaz parfümüm oldu kendisi.Hafif kokular sevenler beğenecektir, ama geçtiğim yerde kokum kalsın diyenlere göre değil.

Golden delicious-sarı olan-Çıktığından bu yana eksik etmediğim, mis kokulu parfümüm.Şık, klas, kaliteli bir koku.Öyle bangır bangır ben buradayım demiyor ama belirsiz bir koku da değil.İnsanın içini açan, özel hissettiren bir parfüm.Her şarta ve herkese uyacak bir parfüm olduğunu düşünüyorum, beğenmeyen olmayacaktır.Yıllardır en sevdiğim parfüm kendisi.

Moru çıkmıştı bir ara, night delicious ya da öyle bir adı vardı sanırım, bana çok ağır gelmişti koşarak uzaklaşmıştım.Red Apple ını da şu anda sebebini hatırlamasam da sevememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…