dizlerim için evde yapabilceğim bi tavsiye lütfen

ushatice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
13
0
35
mrblar ben 20 yaşında geçn bi kızım.diz bölgemde avuç içi kadar bi renk değişkliği var normal cilt rengimden daha koyu daha siyah ve beni çok rahtsız ediyor.ne yapabilirim bana bi tavsiyede bulunursanız sevinirim.:tomato:

kese uygula canım...saf zeytin yağını tavada ılıtıp pamukla her gün dizine(bu yöntem dirseklerede uygulanabilir masa başı çalışanlarında kararmış dirsekler olmaktadır) uygula.yarım st beklet ve yıka.nemlendirici kremini de sürmeyi ihmal etme.iş yaparken,spor yaparken vs dizlerini yere koymadan yap.(sadece görünüş için değil dizin yapısı içinde,korumak ve zarar görmesini engellemek içinde dizlerini yere koymamalısın)a.s.

canım keseyi her banyoda yapıyorum hiç aksatmadan dirseklerimde de vardı o problem bii süre keseden sonra düzeldi biraz..ama dizlerimi bilmiyorum çok kötü görünüyolar ten rengim beyaz dizlerim kahverengi:KK43:ve öyle birşey ki bacaklarımda çarpık zaten birde bu olunca offfofffff:KK43:zeytin yağını da denicem tavsiyen için çok tşk ederim inşl.işe yarar:çok üzgünüm:

bacak bakımında sanırım bununla ilgili konu vardı. arama bölümünden araştırabilirsin. orda doktorların yazdığı ilaçtan, koca karı yöntemlerine kadar birçok öneri vardı. orayı incelemeni tavsiye ederim.

benim dirsek ve dizlerimde vardı bu sorun, banyoda vücudum sabunluyken cilti tahriş etmeden ponza taşıyla ovdum, banyodan sonrada vazelinin içine biraz limon sıkarak cildi nemlendirdim. düzenli kullanınca geçiyor.
ama tavsiyem bu parfümlü vazelinlerden kullanmayın...:)

canım senin durumun biraz farklı geldi bana.. yani doğuştan mı var bu sonradan mı oldu biraz daha açıklar mısın?

X