Dizleri eritme

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
Bayanlar dizler yürüyüşle erir mi?
diz kapaklarımın iç kısımlarını nasıl eiticem bu konuda bi egzersiz falan bilen var mı?
yoksa tek yürüyüşle gider mi?
yardımcı olur musunuz lütfena.s.

pilatesi tavsiye ederim..bacaklar cok iyi calisiyor..birde yuruyus..

düzenli yürüyüş yapıyorum ama o kısımları eritir mi ?
emin olamadım

pilates hareketleri vucudu cok guzel sekillendiriyor.yaninda da yuruyus olursa cok daha etkili olur..yapamiyorsaniz bisikleti de tavsiye ederim..birde inceltici kremlerden faydalanabilirsiniz

spor vücudunun her yerini inceltir şekillendirir...diz bölümünü çalıştırmak biraz zordur..yürüyüşle tüm vücudun şekilleniceği inceleceği için o bölgede incelicektir..

Bayanlar dizler yürüyüşle erir mi?
diz kapaklarımın iç kısımlarını nasıl eiticem bu konuda bi egzersiz falan bilen var mı?
yoksa tek yürüyüşle gider mi?
yardımcı olur musunuz lütfena.s.

Dizin iç bölümleri kesinlikle pilates stretch bant ile yapılan bacak hareketleri ile yok olur, yürüyüş vesaire dizin iç kısmı için çok yetersiz kalır ve verim vermez;ama söylediğim yöntem çok etkili olup tarafımdan test edilip onaylanmıştır.Bu arada bu egzersizler bacak iç kısmındaki yumuşak dokuyu da sıkılaştırma da birebirdir.Bu arada iki gün önce pilates çemberinin bacağın özellikle iç bölgesini mükemmel çalıştırdığını ve şekillendirdiğini okudum ve sipariş verdim.Elime geçip hareketleri yapmaya başlayınca bu konuda da kesin bir bilgi sahibi olup deneyimlerimi burada da paylaşırım...

X