Dizinde ön çapraz bağları kopanlar😢

Sumeyye91

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
22
23
8
Sporda Büyük bir acı ile yere yığıldım.diz kapağım içe döndü resmen.ÖN ÇAPRAZ BAĞLARI KOPARMIŞIM. Doktor ameliyat etmedi.daha çok boşa düşerse edelim 3 ay sonra gel dedi. Çok şişti ödem oldu,ağrısı anlatılmaz. Tam açamıyorum, tamamen kapatamıyorum. Ameliyat olanlar çok kötü süreç diyorlar.olmasam düzelmez galiba kendiliğinden. Kolojen önerdi doktor onu kullanıyorum.benim gibi başına gelen ve ameliyat olmayan var mı ??ne olacak bilmiyorum.yürüyememek ayrı psikoloji bozuyor . Ameliyat olan olmayan neler yaptınız ????

Geçmiş olsun. Medikal ismini bilmiyorum ama dize takılan korse gibi bir şey önermedi mi doktor? Annem onu kullanarak ödemin önüne geçebilmişti.

Geçmiş olsun. Medikal ismini bilmiyorum ama dize takılan korse gibi bir şey önermedi mi doktor? Annem onu kullanarak ödemin önüne geçebilmişti.
Teşekkür ederim evet verdi ama benim üst bacak kalın variste var. Üzerini sıktı çok acıttı. 3 kez korse dizlik değiştirdim. Zorla olsada giyiyorum ama evin içinde takmıyorum. Ödem gider bir şekilde de , artık bağ yok diz kapağım kayıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…