Dizimdeki ve dirseklerimdeki yaralar için yardım

E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaslar benim diz ve kol dirseklerimde yaralar var 2, 3 senedir.. burda cok kez doktora gittim ama hicbirsekilde ne oldugunu bilemediler:mymeka:.. o kadar cok krem ve ilac kullandimki hicbirinin yardimi olmadi, eskiden dirsegimde tek bi yerindeydi simdi iki uc yerdende cikmaya basladi..

istanbulun en iyi dermatologu (cilt doktoru) kim ve hangi hastane daha iyi.. check-up yaptirmak istiyorum, bende bi anormallikmi var ne :1no2: kismet olursa babamla tedavi icin gelecegim 7. aya dogru..

simdiden yardim eden etmeyen herkse tesekkurler :1hug:

cnm nasıl yaralar oldugunu anlayamadım ama bi aynısefa kremini ve isveç şurubunu denesen fayda görürsün diye ümit ediyorum genede bi görün teşhis önemli gçmiş olsun

Diz ve dirseklerde sebepsiz oluşan yaralar genelde sedef ya da madalyon hastalığının belirtisidir canım. Umarım başka bişeydir ama benim sedefim de aynı şekilde başlamıştı, uzun bi zaman da ne olduğunu anlamamıştı doktorlar. Ben çare bulamadım ama en son Cerrahpaşayı önermişlerdi bana. Bi dene istersen orayı. ızmir olsa daha çok yardımcı olabilirdim. Geçmiş olsun.

X