• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Dizimde ki ağrı geçmek bilmiyor...

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Kızlar dün geceden beri sağ diz kapağım öldürüyor beni... :43:
Sanki diz kapağımdaki eti kemiklerim kıstırıyor eziyor. O kadar çok acıyorki anlatamam... :50:
Şuan için hastaneye gidemiyorum sgk yok.
Nedir bu ağrı? Bu durumu yaşayan varsa ne yapabilirim geçmesi için. Masaj filan hiç fayda etmedi. Basamıyorum üstüne, eğilip kalkmak daha da fena acıtıyor. Bir kaç zamandır çok küçük ağrı oluyordu ama böyle değildi. Nedir kızlar bu :14::14:

...........................................kopya...

Son düzenleme:
çarpma ezilme burkma gibi bişiler olmadan mı oldu yani kendi kendine mi ?inşallah basit bir kuluç ağrısıdır çünkü benim de gögüs kısmında kuluç olur sık sık...terliyken ceryanda rüzgarda kalınca ..genellikle temizlik yapınca oluyor...ama doktor arkadaşlar sanırım seni daha iyi aydınlatırlar...

canım ağrı oturup kalkarken oluyor. öyle rüzgardan kaynaklanan sızı değil. keşke öyle olsa :50:
genel olarak acıyor. sanki düşmüşüm gibi eziliyor elleyince diz kapağım. otururken ayağa kalmak için ve ya yürüken üstüne basamıyorum kesinlikle. boşluyor hemen herhangi bir zorlama falan olmadı. gece geldi birden bire..:50:

Allah şifa versin.. diz kapağında sıvı boşalması kireçlenme falan değildir inşallah ufak bi sorundur.. geçmezse bian önce dr gitmeye çalış derim acillerin ücretsiz olduğunu duydum hatta özel aciller die biliorum ama bi araştır istersen..

Son düzenleme:
canım aynı durum kayınvalidemde var tıpa tıpı hem de
gecen hafta doktora götürdük
çapraz bağlarında çatlak varmış
ilaç tedavisi olacak
ne olursa olsun doktora gitmeni öneririm

Kızlar dün geceden beri sağ diz kapağım öldürüyor beni... :43:
Sanki diz kapağımdaki eti kemiklerim kıstırıyor eziyor. O kadar çok acıyorki anlatamam... :50:
Şuan için hastaneye gidemiyorum sgk yok.
Nedir bu ağrı? Bu durumu yaşayan varsa ne yapabilirim geçmesi için. Masaj filan hiç fayda etmedi. Basamıyorum üstüne, eğilip kalkmak daha da fena acıtıyor. Bir kaç zamandır çok küçük ağrı oluyordu ama böyle değildi. Nedir kızlar bu :14::14:

öncelikle geçmiş olsun..bendede bir kaç kez oldu bir hafta sürdü geçti kramp gibi ağrıtan bir acıydı tabii sizinkide öylemi bilemem ben doktora gitmedim ama doktora gitmenizde fayda var tabii..eğer sizde benimki gibiyse bol bol muz yiyin ..Allah acil şifalar versin.

kızlar dizimin çevresinde morluklar oluşmaya başladı. doktora gideceğim mecburen. ilginiz için teşekkür ediyorum. :(

Son düzenleme:
Back