Anket Diziler şifreli olmalı mı?

Diziler Şifreli Olmalı mı?

• evet, Gerekli

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

BarbieveKen

zaman SU ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
9.897
958
363
Çek Cumhuriyeti
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ‘aile yapısına zarar verecek’ dizilerin şifreli olması gerektiğini söyledi. "Onu seyretmek isteyenler o şifreyi satın alırlar ve seyrederler." Sizce diziler şifreli olmalı mı, olmamalı mı?

YA Sizce??

:CüvCüv::CüvCüv:

gazetelerin 3. sayfalarında oyle akla hayale sıgmayan seyler okuyoruz ki... dizilerdekiler yanında halt etmiş...
o zaman once gazeteleri sansürlesinler... zira aranıp duruyorlar birşeyleri sansürlemek için...

evet sansürlenmeli insan ailece oturup izlenemeye korkuyo ne sahnesi çıkıcak diye edepsizlerr:mymeka:

Birde o kıytırık dizilere şifre parasımı ödicez,daha neler?
Hiç para kazanmıyorlar ya,bide bizden alsınlar tabi,biz herkese yetişiriz,basıyoruz paraları...
Milletten para almak varken neden daha mantıklı çözümler üretmeye çalışsınlarki..

kaldırsınlar daha iyi..
ee ozamanda tv kanalları reklam ve haber üzerine döner...
kaydirigubbakcemile3

dizilere şifre koyulursa bende gider parayı öder alır izlerdim haaa. çokda umrumdaydı yani bide para vercem:)))
ama şu bi gerçek ki evde çoluk çocuk falan tv izlerken bide bakıyonki sevişme sahneleri ozaman utanç içinde çaktırmadan kanal değişiyoz ama olmuyo işte ben çocukların bu tarz şeyleri, cinselliği görmelerini istemiyorum daha küçükken. ama kanalı kapatsan başka yerlerden görürler. "dişini çekiyo çocuğum" yalanınıda yutmuyolar artık:)))

hayır, Bakmak ıstemeyen Kanalı Değiştirir yerimseniben
yeteri kadar para kazanıyorlar zaten.. birde izleyebilmek için para mı ödeyeceğiz..

Bence de bakmak istemeyen kanalı değiştirir. Bir de ona mı para ödeyelim. Hem şifreli olduğunda insanların dizi paketine üye olacaklarını sanmıyorum Adam akıllı bir iki dizi var onu da izlemek için para mı ödeyelim?

Bu da nerden çıktı ya. Bilinçli anne baba zaten çocuğun yanında açmaz abuk sabuk dizileri. Bir ara kurtlar vadisine özenirdi çocuklar. Ellerinde hep oyuncak silahlar vardı sanki bir halt olucak.
Beğenmeyen açmasın izlemesin.

bune ya youtube yasak şimdi şifre konulması, hayırdır yeni arabistanmı olacağız? başka yasaklar varmı acaba?

Tv ler ne olur diziler sifreli olursa....insan diziyle birlikte zaman geciriyor!! sifrelenirse yanariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…