Bana dizi Öner sephora madem.En son hangi türk dizisini ya da türk filmini izlediğimi hatırlamıyorum bile. İzlemeyin efendim. Siz bişey kaybetmezsiniz ama yapımcılar kaybeder. Böylece daha kaliteli şeyler ortaya koymak zorunda kalırlar. Kalitesizliğin sebebi yine izleyip rating arttıran sizlersiniz.
Ben asıl sunu anlamıyorum o paramparaçdakı yalı dışardan ne kadar buyuk ama içerisi pek kucuk be anacımHahaha.. Hakikatten de ne diziler.. Paramparcadaki koca yali adeta denizin icinde gibi.. Adam ogluna gelen hediyeyi camdan disari firlatiyor, hediye cuup bogazin serin sularinda..Yalinin aylik giderinin 20-30 bin lira oldugundan bahsediliyor.. Adam karisindan bosanmak icin sirketlerini, evlerini ve butun varligini esinin ustune gecirmeye razi.. Nasil olsa yeniden kurarmis hepsini.. Kendimi aptal gibi hissediyorum sayesinde..
Kara Para Ask'taki malikanenin cim bahcesinde kahvalti, bogaza karsi.. Aski Memnudaki koca korulugun icindeki yali mi daha guzel, Bugunun saraylisindaki Bogaza iskele olan yali mi karar veremiyorum. Ayran budalasi gibi bakar olup kaldim bu zamane dizilerindeki ihtisamli hayatlara..
Bak o diziyi seyrettim işte, içinde şatafatlı hayat yok, senden benden bahsediyor ve oyunculuk zaten laf bile söylenemeyecek kadar mükemmel.Bu konuyu hortlatasım geldi.
Kızmayın plzzz :)
Ikinci Bahar'ı seneler sonra izledim.
Nasıl güzel bir diziymiş o...
Unutulmuşları hatırlattı.
Sokak dizisi ama buram buram samimiyet vardı.
Özlenen şeylerin başında geliyor sokak ve mahalle dizileri.
Bu ara yerli dizi seyretmeBana dizi Öner sephora madem.
Bu konuyu hortlatasım geldi.
Kızmayın plzzz :)
Ikinci Bahar'ı seneler sonra izledim.
Nasıl güzel bir diziymiş o...
Unutulmuşları hatırlattı.
Sokak dizisi ama buram buram samimiyet vardı.
Özlenen şeylerin başında geliyor sokak ve mahalle dizileri.
Yani konu şu diziler olduğunda çok özür dilerim ama kabahatli olan seyircidir.
Siz medya size ne verirse alır, seyreder, raiting patlaması yaptırırsanız senaristler, yapımcılar, kanallarda size onu verir.
Aynı gün aynı saatte 10 tane dizi oluyor, hepsini seyrediyorsunuz, bilmediğiniz dizi, yarışma yok, böyle ahkam kesiyorum ama diyebilirsiniz e be kadın sen seyretmiyor musun nedir bu cool tavırlar.
Seyretmiyorum, dizileri bilmem, yarışmaları bilmem, evlilik programlarını bilmem.
Doğru dürüst tv dahi açmam.
Seyretmezseniz size diziler yapıp dayatamazlar, protesto edin, yapım şirketlerine kınama mailleri atın.
Seyretmeyin, sonra çoluk çocuğun ahlakı bozuluyor, dün gece xx dizisinde öpüşme sahnesi vardı, vallahi kanalı nasıl değiştirceğimi şaşırdım, Çocuğum gördü diye hayıflanıyorsunuz.
Adamlar sizin çoluk çocuğunuzun ahlakını düşünmez, seyretmeyerek siz sağlayacaksınız bunu.
Ama dur öpüşürler şimdi deyip çocukları yatırıp yine de seyrediyor sonra birde ayıplıyorsunuz.
Daha dün gece bir dizi varmış, komşunun biri aaaa bu gece dizim var, çocuğu uyutmam lazım diyordu.
Ben seyretmiyorum, ölmüyorum da dizisizlikten.
Kusura bakmayın eleştiri biraz dozu aşmış olabilir ama doğruya doğru, hem aman deyip hem seyrediliyor, ki diziler yayından kalkmıyor.
Kaç yerinde ağlattı beni.Bak o diziyi seyrettim işte, içinde şatafatlı hayat yok, senden benden bahsediyor ve oyunculuk zaten laf bile söylenemeyecek kadar mükemmel.
Rahmetli Meral Okay'ın kendini gösterdiği ilk dizidir, o diziden sonra ünlü oldu Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven.
Hemde gayette aile dizisi, aaa, abooo, vışşşşşş demeden izlenebilecek bir dizidir.
:) ben de ortaokuldaydım. Çok ilgimi çekmemişti.Var ya bu dizi olduğu zaman ben ünideydim. Sınav mınav dinlemez ip gibi dizilirdik koltuğa, kimse nefes bile almazdı. O gün asla dışarı çıkmazdık. Proje vs olsun öncelik İkinci Bahar’daydı. Seymen Ağa’dan sonra zaten bu zengin, yakışıklı, aşık ve okumuş erkek modası çıktı.
Ikinci Bahar gerçekten iyi bir diziydi, diziler rayından çıkınca bende bıraktım, yeni dizileri hele hiç bilmiyorum, tv açtığımda fragmanlarına denk geliyorum, hepsi birbirinin aynı, geçen birinin fragmanında bir sahne gördüm, hangisiydi hatırlamıyorum ama sahne yabancı bir diziden bire bir alıntı, yok artık dedim.Kaç yerinde ağlattı beni.
Çok güzeldi gerçekten...
Şener Şen, Türkan şoray, Meral okay, Ozan güven, Nurgül Yeşilçay...
Hepsi çok çok iyi.
Ben normalde dizi izleyebilen biri Değilim mune.
Kaç senedir hiç dizi izlemedim.
Televizyon bile izlemem sıkılırım. Bu dizinin yeri Bambaşka ama...
:) ben de ortaokuldaydım. Çok ilgimi çekmemişti.
Sonra sonra ilgimi çekti merakımdan izledim.
Hala kahkaha attırabilen, yer yer hüzne boğan sıcacık bir dizi.
Asmalı konak dersen onu da izlemiştim çok sık olmamakla birlikte ama asla ikinci Bahar'ın yerini tutamadı gözümde. :)
Nee orta okul mu?
ben nedense yaşlarımızı yakın sanıyordum seninle.
Ay hem de son sınıftaydım ben, var gel sen düşün aramızdaki farkı.
Evlendirme programları deme nolur :)Ikinci Bahar gerçekten iyi bir diziydi, diziler rayından çıkınca bende bıraktım, yeni dizileri hele hiç bilmiyorum, tv açtığımda fragmanlarına denk geliyorum, hepsi birbirinin aynı, geçen birinin fragmanında bir sahne gördüm, hangisiydi hatırlamıyorum ama sahne yabancı bir diziden bire bir alıntı, yok artık dedim.
Yarışmalar zaten berbat ötesi, hep evlendirmeli yarışmalar yapmışlar, ya hadi yapımcılar yapıyor adamlar ticaretinin Peşinde ama seyirciye ne demeli, ne verirsen seyrediyorlar, seçicilik yok.
Başta benim annem
HanimKelesimiGetir ablanın favori serisi başlayacak bakalım; Kösem Sultan.
Aynı başarıyı yakalayacak mı bakalım.
Evlendirme programları deme nolur :)
Geçenlerde annemin de çok sevdiği bir evlilik programı açık mutfakta.
Mecburen bakıyoruz yemek yerken annemin ısrarı üzerine.
Bir baktım kız ile oğlan 1 kelime Konuşuyor.
Araya Aşkı memnu film jeneriği giriyor.
Sanki dizi çeviriyorlar
Sinirim bozuldu, kapattırdım televizyonu.
Deli oldum resmen.