• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi yorumlamamaması🎬

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Efenim orda burda sağda solda baya dizileri beraber izler gibi yardırdık dedimkine burda toplanıp yardıralım, çekirdeğini, kısırını mısırını alan gelsin kasıyor
🎬📺☕🍿

Yayın akışımız yorum reytinglerine göre güncellenir😏

Pazartesi : Yasak Elma
Salı : Kadın
Çarşamba : Afili Aşk
Perşembe : Mucize Doktor💕
Cuma : Hercai
Cumartesi : Kuzey Yıldızı ‘İlk Aşk’
Pazar : MasterChef

Son düzenleme:
Ben arada onada bakıyorum walla tatlım
Bugünkü kapışma süper oldu
Ikili oluşu daha mı iyi oldu 😂😂😂
Ayy sorma delirdim bugün baya çekişmeliydi orda favım ekin bide alican, açelya ve edaya da gıcığım zaten eda elencekmiş içerden bilgiymiş zehehe😁

Ayy sorma delirdim bugün baya çekişmeliydi orda favım ekin bide alican, açelya ve edaya da gıcığım zaten eda elencekmiş içerden bilgiymiş zehehe😁

Instagram dan falan mı takip ediyorsun yoksa 😂😂
Eda ya uyuz oluyorum
Suna biraz itici geliyor
Ekin ve Alican iyi (:
Batuhan lar konusunda kararsiz kaldım 😂😂😂😂

Kız bende diyorum bunu izleyenmi var🙄 kızı koymuşlar oyuncu diye ben daha iyi oynardım yafuuu, ama eleştirmek için izlerim topa da tutarım ha ona göre😄😄😄
Canın saolsun tatlım 😂😂
Ben gülmek için izliyordum
Başka tavsiye varsa uyarım ben

Canlar bizim ahali deli gibi Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz izliye salı günleri ah bi avazda söylerken yoruluyom gerizekalı yapımcı
Ahahah aynen kız manyak bunlar ya koysana eşkiya demi😄

Konuya dizilerimi ekledim ben mucize doktor harici diğerlerini güncelleyebilirim ama o diziyi kaçırmayalım gelmiş geçmiş en faydalı şey olacağı kesin♥️

Back