vargasabreu mutedil Kayıtlı Üye 14 Aralık 2013 8.314 6.284 30 Mayıs 2015 Konu Sahibi vargasabreu #1 Telefondan dizi ve film izlemek icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz? Hangisini onerirsiniz?
minikkelebekk Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 3.522 2.157 1 Haziran 2015 Konu Sahibi vargasabreu #2 NancyFr .!.: Telefondan dizi ve film izlemek icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz? Hangisini onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulama deği ama diziler için dizipub çok kaliteli. hiç donma yapmıyor ve görüntü kalitesi yüksek. film için unutulmazfilmler den izliyorum ben. O da cok başarılı.
NancyFr .!.: Telefondan dizi ve film izlemek icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz? Hangisini onerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulama deği ama diziler için dizipub çok kaliteli. hiç donma yapmıyor ve görüntü kalitesi yüksek. film için unutulmazfilmler den izliyorum ben. O da cok başarılı.
vargasabreu mutedil Kayıtlı Üye 14 Aralık 2013 8.314 6.284 1 Haziran 2015 Konu Sahibi vargasabreu #3 minikkelebekk .!.: Uygulama deği ama diziler için dizipub çok kaliteli. hiç donma yapmıyor ve görüntü kalitesi yüksek. film için unutulmazfilmler den izliyorum ben. O da cok başarılı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardayken ben de bunlardan izliyorum ama telefondan denememistim, denicem :)
minikkelebekk .!.: Uygulama deği ama diziler için dizipub çok kaliteli. hiç donma yapmıyor ve görüntü kalitesi yüksek. film için unutulmazfilmler den izliyorum ben. O da cok başarılı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardayken ben de bunlardan izliyorum ama telefondan denememistim, denicem :)
minikkelebekk Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 3.522 2.157 1 Haziran 2015 Konu Sahibi vargasabreu #4 NancyFr .!.: Bilgisayardayken ben de bunlardan izliyorum ama telefondan denememistim, denicem :) Genişletmek için tıkla... ben telefondan birçok yer denedim ama en iyileri bu ikisi :)
NancyFr .!.: Bilgisayardayken ben de bunlardan izliyorum ama telefondan denememistim, denicem :) Genişletmek için tıkla... ben telefondan birçok yer denedim ama en iyileri bu ikisi :)
minnie riperton Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 44 52 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi vargasabreu #5 Popcorntime diye bi uygulama var hem bilgisayar hem telefonda kullanılabiliyor. Bir sürü dizi film var. İnternet sitesi olarak da dizilab.com güzel.
Popcorntime diye bi uygulama var hem bilgisayar hem telefonda kullanılabiliyor. Bir sürü dizi film var. İnternet sitesi olarak da dizilab.com güzel.
mornar Bir kişi daha eksilmeyeceğiz Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2015 455 451 36 5 Ağustos 2015 Konu Sahibi vargasabreu #6 Ben dizi izlemek için dizay kullanıyorum onun dışında altyazılıfilmizle ve unutulmazfilmler iyi