Diz rahatsızlığı kondromalazi patella?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
374
139
Arkadaşlar uzun yıllar önce bilinçsiz spor sonucu edindim bu hastalığı erken evre demişlerdi. Egzersizle toparladı ve hep dikkat ettim merdivene dizimi bükmemeğe vs. Tekrar kontrole de gitmedim. Bu ara yoğun bir dönemden geçtim merdiven inip çıktım , ayakta kaldım hafiften ağrılar başladı. Tekrar mr çektirmeye de korkuyorum ilerlediğini görürsem üzülücem diye biz fizyoterapiste gittim o da kalçada problem gördü aslında kalça ağrımda olur arada ama ortopedistler hiç sallamamıştı. Bir ay beraber çalışıcaz eklemlerini nasıl kullanıcaksın öğreticem esas problem kalçada gibi dedi. Bana da yaklaşımı mantıklı geldi. 1 ay haftada 3 gün 50-55 dk ücreti 20 bin. Fiyatı biraz pahalı. Aranızda böyle sorunu olan var mı? Tekrar ortopediste de gitmem gerekiyor galiba en son mr 8 yıl önce çektirmiştim :/

Üzülmenin faydası yok ilerlemiş mi ilerlememiş mi bi doktora git tekrar Mr çektir.

Ne diyorsa onu yap. Fizyoterapiden de bahset.

Sporda da kendini zorlama no pain no gain anlayışı böyle yapıyor.

Yorma kendini zorlama bir daha.

Spor için yormadım zaten yormuyorum ama mecburiydi eğitime gittim.
Evet haklısınız korkunun faydası yok
Fizyoterapist ilerlemiş gibi düşünmedi muayene sırasında ama yine de doktora gideyim ortopedistler cerrahilik bişey değilse egzersiz yap diyorlar çok ilgilenmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…