Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar diz kapağım şişmişti ve ağrıyordu, bende doktora gittim. MR falan çekildi neyse sonuç olarak benim diz kapağımın içindeki kemikde boşluk varmış ... oğuştan boşluk olurmuş orada ama büyüyünce kapanırmış benimki ise kapanmamış, doktor ameliyat olman gerekiyor dedi. kemik bankasından kemik alınıp orası doldurulacakmış ama ben ameliyata sıcak bakmıyorum ... doktor da ameliyat olmazdan dikkat etmek zorundasın dedi çünkü kırılabilirmiş. mesela sağlıklı biri 10 şiddetinde darbe alsa kırılan diz bende 6 da kırılırmış ... bu bana ameliyat olmak için iyi bir sebep gibi gelmedi ... şimdi ki sorum şu ben dizimdeki ağrı gitsin diye spor yapmak istedim ve platese başladım ama bazı hareketler de dizim çok ağrıdı ve zorlandı ... dizim içim hangi tarz hareketleri ve egzersizleri yapmalıyım ... dizime iyi gelecek bir şeyler arıyorum ... bir fikriniz varsa lütfen paylaşın kızlar :97: şimdiden teşekkürler
Canım hangi egzersizler doğru bilmiyorum ama sakın bilinçiszce hareketlerle dizini zorlama.Benim de dizimde problem var seninki gibi olmasa da.Bana verilen egzersizleri dzüenli yapmadım çok da inanmadım işe yarayacağına ama inna ilaç tedavisinde iyiyimiş dizi güçlendirmek doğru egzersizler aman sen doğruegzersizleri öğren ve alışkanlık haline getir.Tabii ben de
tatlım öncelikle cevabın için sağol ... bence de egzersizler çok işe yarıyor benim sırtımda da sorun var (her yerim çürük çarıktırda) doktorun verdiği hareketleri yaptım omuriliğim düzeldi ama bu diz kapağım ile ilgili doktor hiçbir hareket vermedi dikkat et dedi o kadar :44: ne bileyim ya merak ettim acaba dize iyi gelen hareket bilen var mı diye ...