S sistar Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2013 109 1 29 Ocak 2013 Konu Sahibi sistar #1 Arkadaşlar diz kapaklarimda çatlaklar var çokta külolu degilim bana bir çare:/
asudeduru Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2012 250 15 29 Ocak 2013 Konu Sahibi sistar #2 sistar .!.: Arkadaşlar diz kapaklarimda çatlaklar var çokta külolu degilim bana bir çare:/ Genişletmek için tıkla... Bol bol vazelin sür her gün kısa sürede geçer....
sistar .!.: Arkadaşlar diz kapaklarimda çatlaklar var çokta külolu degilim bana bir çare:/ Genişletmek için tıkla... Bol bol vazelin sür her gün kısa sürede geçer....
Z zeyyneep Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2009 245 6 29 Ocak 2013 Konu Sahibi sistar #3 Vazelin mi? O kadar kolaymı yaw çatlağın geçmesi. Vazelinin oluşumu önler diye düşünüyorum. Oluşmuşlara yapılacak pek birşey yok gibi
Vazelin mi? O kadar kolaymı yaw çatlağın geçmesi. Vazelinin oluşumu önler diye düşünüyorum. Oluşmuşlara yapılacak pek birşey yok gibi
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.226 112 31 Ocak 2013 Konu Sahibi sistar #4 Konu içeriği nedeniyle "Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri" başlığına taşındı.
sempatikamamutsuz Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2013 18 1 14 Haziran 2013 Konu Sahibi sistar #5 asudeduru .!.: Bol bol vazelin sür her gün kısa sürede geçer.... Genişletmek için tıkla... vazelin mi sen sıradan çatlak sandın galıba bunu
asudeduru .!.: Bol bol vazelin sür her gün kısa sürede geçer.... Genişletmek için tıkla... vazelin mi sen sıradan çatlak sandın galıba bunu
Safir Taht “Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S Pro Üye 3 Şubat 2010 11.305 5.505 15 Haziran 2013 Konu Sahibi sistar #6 Selam bende dün farkettim , en kısa zamanda başlıyıcam. 'Çatlakta neymiş torunum ' başlıklı konudaki yöntemi uygulayarak olumlu sonuçlar alanlar var.İncele istersen. Umarım bizim içinde çözüm olur.
Selam bende dün farkettim , en kısa zamanda başlıyıcam. 'Çatlakta neymiş torunum ' başlıklı konudaki yöntemi uygulayarak olumlu sonuçlar alanlar var.İncele istersen. Umarım bizim içinde çözüm olur.