Ben de aynı sorunu yaşıyorum.Doktor bahsettiginiz iğneden benim de dizime enjekte etti ama mutlaka iyileşir demedi.Zaten yüzde yüz iyileşmedi .Ben ayrıyeten Glukozamin kullandım .Bayağı faydası oldu ama bir buçuk yıldır tam iyileşmedi.Dizimi bükemiyorum tam anlamıyla.Zaten doktor da olmazsa ameliyat demişti.İdare ediyorum.
Cok uzun zaman olmus kurtuldunuz mu bu odemden. Ayni seyleri bende yasadim. 1 bucuk aydir odemler gecmedi. Siz kurtuldunuz mu nasil bi yol izledinizçok geçmiş olsun size de candies ve luccy34. sabah doktoruma gittim. yeniden emar çekildim. dizimde, iğne yapılırken kendimi çok kastığımdan ödem oluştuğunu söyledi. ilaç verdi, 1 hafta sonra dizimdeki ödem için yine dizimden iğne yapacakmış.
Merhaba bende 3 ay önce dizime 2 defa dizlerime hyrülonik asid iğnelerinden oldum ama hiç iyi gelmedi. Dizlerim şişti, yanları acıyordu .buz koydum. Jel sürdüm. Ağızdan hap aldım.biraz iyileşir gibi oldu ama son 1 haftadır gene yürüyemiyorum. Kök hücre tedavisi iyi geliyormuş. Sizin iyileştimi ne yaşıyorsunuz iyileşmesi içinBen de aynı sorunu yaşıyorum.Doktor bahsettiginiz iğneden benim de dizime enjekte etti ama mutlaka iyileşir demedi.Zaten yüzde yüz iyileşmedi .Ben ayrıyeten Glukozamin kullandım .Bayağı faydası oldu ama bir buçuk yıldır tam iyileşmedi.Dizimi bükemiyorum tam anlamıyla.Zaten doktor da olmazsa ameliyat demişti.İdare ediyorum.
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana da doktorum işe yaramzasa prp iğnesi yaparım demişti. O daha etkili sanırım . Çok zor bir durum yürüyememek çok sinir bozucu, doktorum tatilden dönünce gene gideceğim bakalım umarım prp yapar bende kurtulurum bu dertten,Benim annemde dizinden igneler oldu. Meniskus kireclenme vs vardi. Ayni ignemi bilmem biri 3 binliraydi digeri 300 fln sonra mr cekti menuskus icin amelyat dedi. Amelyat oldu. Sonra amelyatta 3 binlik igne gitmis onun icin bidaha yapti. Sonuc agrisi hala var. Fizik tedaviye gidiyor. Annemden duyduklarim bunlar tabi tam aydinlatici olmamis olabilir.
Dirsegindede sıkıntı olmustu ayni dr bu igneleri yapti olmadi sonra prp yspti bi kac kez ve sukur dirsegi iyi.
Oyle olunca dizede ona gitti. Suan eskisinden iyi hangisi fayda verdi bilmiyorum ama dr kiziyodu. Onum agrisi cokdu. Rabbim sifa versin sizede
Enim durum çok yeni 2023 mayısKonu eskiymis ya
Annemim dirseğime prp cok iyi geldi. Diger ignelerdende olmustu onlar ise yaramadi. InsaAllah sizede sifa olur. Ama tavsiye olarak cok yurumiyceksin cok oturmiycaksin dendi . Birde fizik hareketleri yapiyor. Birde kilo olayi onemli. Kilo varsa vermek sart. Dize yük biniyorMerhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bana da doktorum işe yaramzasa prp iğnesi yaparım demişti. O daha etkili sanırım . Çok zor bir durum yürüyememek çok sinir bozucu, doktorum tatilden dönünce gene gideceğim bakalım umarım prp yapar bende kurtulurum bu dertten,