Geçmiş olsun. Herhangi bir teşhis konulmadi mi? Neden ağrıyor?Merhaba arkadaşlar annem in dizlerinde geçmeyen ağrılar var.tahlil yaptırdık ilaç krem kullandık yinede çok ağrıyor .tavsiye edebileceğiniz krem yağ GB bişey varmi
Merhaba teşekkür ederim.Dr. Hiç bişey yok diyor efendim fakat ağrıdan duramiyor . Sülük tedavisi burada da yapıyorlar bı soralım o zaman teşekkür ederim yorumunuz içinGeçmiş olsun. Herhangi bir teşhis konulmadi mi? Neden ağrıyor?
Mesela benim dizimde sıvı eksilmesi var o yüzden ağrılarım oluyordu. Sülük tedavisinden sonra geçti çok şükür. Eğer annenizde de böyle bir durum varsa tavsiye ederim. Çok etkili.
Rica ederim. Bir deneyin derim. İnşallah geçer ağrıları.Merhaba teşekkür ederim.Dr. Hiç bişey yok diyor efendim fakat ağrıdan duramiyor . Sülük tedavisi burada da yapıyorlar bı soralım o zaman teşekkür ederim yorumunuz için
Annem kanser hastasıydi tedavi oldu çok şükür iyi şimdi . Biraz kiloda aldı. Tahlil hepsini yaptırdık bişey yok diyorlar bakalım çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz içinAraştırma Hastanesi'nde detaylı bir öğrenseniz ne olduğunu
Başka rahatsızlığı var mı bilmiyorum hani ama benim kireçlenme var bamya tohumu tuketmek iyi geldi ...geçmeyen ağrılar önemli sebebini bilmeniz daha iyi ..çok geçmiş olsun
Eklemlere kilo baskı yapıyor olabilir ozaman doktor tavsiyesi olmadan kullanmasın benim dediigmi ...Allah korusun birde ters etki yapar ...ben de bel ve sırt agrilarimi hacamat ve sülük ile tedavi hafiflettim ..muhakkak deneyin ...8 Ekim persembu günü altın hacamat günü kacirmayin derim ...şifa olur insallahAnnem kanser hastasıydi tedavi oldu çok şükür iyi şimdi . Biraz kiloda aldı. Tahlil hepsini yaptırdık bişey yok diyorlar bakalım çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için
Merhaba,bamya tohumu kullanımı nasıl? Internette bir hafta kullan bir hafta ara ver diyordu ?Araştırma Hastanesi'nde detaylı bir öğrenseniz ne olduğunu
Başka rahatsızlığı var mı bilmiyorum hani ama benim kireçlenme var bamya tohumu tuketmek iyi geldi ...geçmeyen ağrılar önemli sebebini bilmeniz daha iyi ..çok geçmiş olsun
Ben aralıksız kullanımını duymadım hatta bir yorumda kesintisiz kullanımda işe yarıyor diyordu ben unuttuğum için ara verdim ama hacamat sülük le birlikte çok çok farkettiriyor ağrılar gidiyor yaniMerhaba,bamya tohumu kullanımı nasıl? Internette bir hafta kullan bir hafta ara ver diyordu ?
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun, benimde dizlerimde ses oluyo o yüzden kullanmaya başladım yeni.Ben aralıksız kullanımını duymadım hatta bir yorumda kesintisiz kullanımda işe yarıyor diyordu ben unuttuğum için ara verdim ama hacamat sülük le birlikte çok çok farkettiriyor ağrılar gidiyor yani
Yine sülük yaptiracagim yakın zamanda
Ben ses hissetmiyorum ama diz kapaginin üst kısmı ve iç bacağa bakan kısım da ağrı var ayakta hissetmiyorum bir yerden kalkıp ilk basınca anlaşılıyorTeşekkür ederim çok geçmiş olsun, benimde dizlerimde ses oluyo o yüzden kullanmaya başladım yeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?