Diz ağrıları na çözüm

Ysldnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
27
9
36
Merhaba arkadaşlar annem in dizlerinde geçmeyen ağrılar var.tahlil yaptırdık ilaç krem kullandık yinede çok ağrıyor .tavsiye edebileceğiniz krem yağ GB bişey varmi

Merhaba arkadaşlar annem in dizlerinde geçmeyen ağrılar var.tahlil yaptırdık ilaç krem kullandık yinede çok ağrıyor .tavsiye edebileceğiniz krem yağ GB bişey varmi
Geçmiş olsun. Herhangi bir teşhis konulmadi mi? Neden ağrıyor?
Mesela benim dizimde sıvı eksilmesi var o yüzden ağrılarım oluyordu. Sülük tedavisinden sonra geçti çok şükür. Eğer annenizde de böyle bir durum varsa tavsiye ederim. Çok etkili.

Merhaba teşekkür ederim.Dr. Hiç bişey yok diyor efendim fakat ağrıdan duramiyor . Sülük tedavisi burada da yapıyorlar bı soralım o zaman teşekkür ederim yorumunuz için

Annem kanser hastasıydi tedavi oldu çok şükür iyi şimdi . Biraz kiloda aldı. Tahlil hepsini yaptırdık bişey yok diyorlar bakalım çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için

Annem kanser hastasıydi tedavi oldu çok şükür iyi şimdi . Biraz kiloda aldı. Tahlil hepsini yaptırdık bişey yok diyorlar bakalım çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için
Eklemlere kilo baskı yapıyor olabilir ozaman doktor tavsiyesi olmadan kullanmasın benim dediigmi ...Allah korusun birde ters etki yapar ...ben de bel ve sırt agrilarimi hacamat ve sülük ile tedavi hafiflettim ..muhakkak deneyin ...8 Ekim persembu günü altın hacamat günü kacirmayin derim ...şifa olur insallah

Merhaba,bamya tohumu kullanımı nasıl? Internette bir hafta kullan bir hafta ara ver diyordu ?

Merhaba,bamya tohumu kullanımı nasıl? Internette bir hafta kullan bir hafta ara ver diyordu ?
Ben aralıksız kullanımını duymadım hatta bir yorumda kesintisiz kullanımda işe yarıyor diyordu ben unuttuğum için ara verdim ama hacamat sülük le birlikte çok çok farkettiriyor ağrılar gidiyor yani

Yine sülük yaptiracagim yakın zamanda

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun, benimde dizlerimde ses oluyo o yüzden kullanmaya başladım yeni.

Ağrıdan duramıyorsa mutlak bir sebebi vardır. MR falan çektiler mi? Aile hekimine değil, eklem kemik uzmanına gitmenizi tavsiye ederim.
o zamana kadar bengay sürebilirsiniz ödem varsa alır hiç olmazsa. Kasları gevşetir rahatlatır.

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun, benimde dizlerimde ses oluyo o yüzden kullanmaya başladım yeni.
Ben ses hissetmiyorum ama diz kapaginin üst kısmı ve iç bacağa bakan kısım da ağrı var ayakta hissetmiyorum bir yerden kalkıp ilk basınca anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…