• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyette başarılı olanlara bir soru

seynepp

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
11
2
16
İstanbul
Arkadaşlar ben uzun süredir diyetteyim yani uzun dediysem 4. Haftam olacak bana ilk bir ayinizi anlatır misiniz lütfen ?bir de şimdi ülker special k kullanıcam inşallah sizce artı bi yararı olur mu ?içinizde kullanan varsa bi zahmet bana yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar ben uzun süredir diyetteyim yani uzun dediysem 4. Haftam olacak bana ilk bir ayinizi anlatır misiniz lütfen ?bir de şimdi ülker special k kullanıcam inşallah sizce artı bi yararı olur mu ?içinizde kullanan varsa bi zahmet bana yardımcı olur musunuz ?

special k içinde şeker var..ürünün içeriğini okursan..onun yerine yulaf kullan..bana diyetisyenim öyle sölemişti

benim diyetisyenim bana agirlikli olarak haslanmis sebze ve yarim yagli yogurt vermisti canim. ozellikle ogle yemeklerinde, aksam izgara et turu proteinli gidalar eklemisti.
haslanmis brokoli, yanina 2 kasik yarim yagli yogurt ve 1 dilim kepekli ekmek mesela :)
ve ben cok faydasini gormustum bu sekilde beslenmenin

Sevgili seynepp
Sana şunu söyleyeyim,spacial k benim çok sevdiğim ve sütsüz bile atıştırdığım bir ürün ama asla diyet de sana fayda sağlamaz. çünkü tok tutma özelliği yok gevreklerde her ne kadar öyle olduğu söylense de. Sütle karıştırıldığı için bel bölgesinde yağlanmalara sebep oldu ben de. Ben uzun süre Amerika da kaldım ve ordaki diyetlerimin başarısızlığının bu special K ve benzeri gevrekler olduğunu çözdüm. Türkiye de tok tutan bir kahvaltı ve bir öğün et tüketimi inan daha faydalı. Öğün arası acıkınca sütsüz çerez gibi atıştırabilirsin ama onun yerine ceviz ya da badem daha iyi olur. Bir de takviye vitamin al. Öyle tv deki ürünlerden bahsetmiyorum,Gnc olabilir ama yine de bir eczaneye sor. Biz evde Amerikadan getirmediğimiz zamanlarda Nutriway kullanıyoruz. Bunlar zayıflama ilacı değil,o tarz ürünlerden uzak dur. Tavsiyelerim Vitamin takviyesidir çünkü yediklerimiz doğal olmadığı için vücut vitamini alamıyor.
Sevgiler

Back