Diyetsiz elma sirkeyle zayıflanır mı?

daisybaby

D£RY@
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
1.258
0
40
KULLANANLAR EWET DİYORLAR.......
Elma sirkesi için vücudumuz cok faydalı mineraller, antioksidan provitamin Α ve zayıflatan maddeler içerir. Elma sirkesi iştahı kesiyor, yaqları eritiyor, vücudu zararlı maddelerden temizleniyor
Elma sirkesi alırken içindekilerde sadece elma sirkesi olacak ve baska ek içermeyecek . bu zayıflama için cok önemlidir

Eqer kiloyu önlemek içinse elma sirkesini sadece sabah kahvaltıdan sonra 1kere içmeniz yeterlidir. 1yemek kaşıqı sirke 1 bardak ılık suyun içinde karıştırın

Kilo vermek içinse günlük 3 kere sabah öqle aksam yemeklerinden önce içeceksiniz.[bardaqa bal koyabilirisniz]

DİKKAT ! elma sirkesini içtikten sonra aqzınız temiz su ile yıkayın çünkü asit oldugundan dişlere zarar verebilir. Elma sirkesi mide sorunu olanlar kesinlikle yasaktır , mide asiti olanllarada yasaktır

2 hafta elma sirke kullandıktan sonra cildiniz daha güzel görünmeye baslayacak . banyo yaparken suyun içine katabilirsiniz yada selülit olan yerler elma sirke ile masaj yapabilirisniz.önemli olan cildinizi yakmamaktır! Sirkeyi yeterince su ile bozmayı unutmayın!!!

ben böyle şeylere inanmıyorum eğer zayıflıycaksan beslenme biçimini yaşam biçimi haline getirmeliyiz.. soruya gelince. Diyet-siz zayıflanmaz.

[color="ındigo"]kızlar ben yeni basldım tam bilgim yok ama nette dolasırken bu yazıları buldum paylasmak istedim bilgimiz olsun diye [/color]

canım sen bildiğim yoldan şaşma bu tip şeyler ilerde çok büyük rahatsızlıklara yol açar asitli şeyler şakaya gelmez allah korusun diyet yapıcam zayıflıcam derken sağlığından olursun

ben böyle şeylere inanmıyorum eğer zayıflıycaksan beslenme biçimini yaşam biçimi haline getirmeliyiz.. Soruya gelince. Diyet-siz zayıflanmaz.

tatlım ben buldugumu ypaylasmak istedim yapmak zorunda degilsin veya inanmak zorundada degilsin benimde bilgim yok ne dersem yalan olur bu yazıyı okuyunca paylasmak isteidm

sirkenin cilde faydası olduğu bence doğru.ben regl öncesi çıkan sivilceni üzerine sulandırıp sürüyorum sabaha kadar yok oluyo.ballı içen arkadaşlar var sirkeyi daha etkili diyorlar.ama ben cesaret edemedim.yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim.fisfisfis

sirkenin cilde faydası olduğu bence doğru.ben regl öncesi çıkan sivilceni üzerine sulandırıp sürüyorum sabaha kadar yok oluyo.ballı içen arkadaşlar var sirkeyi daha etkili diyorlar.ama ben cesaret edemedim.yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim.fisfisfis

tabiki paylasacaqım cnm 3,qünüm ac karnına içiyorum faydasını bilemem ama acayip iştah kapatıyor bence faydası var

22 Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

22 Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

cnm bende programı izledikten sonra içmeye gayret ettim ama 15 günde anca 5 kere içebildim yatmadan önce oda üst üste deil ara ara ama yinede faydasını gördüm harika bişey ya inşallah bi zararı yoktur Çok üzgünüm çoook

paylaşım için teşekkürler arkadaşım,bende duydum bunu haftafa 1.5kilo verdiriyomuş hatta denemeyide düşünüyorum varsa elma sirkesiyle kilo veren arkadaşlar paylaşsın lütfen!!!

slm kızlar bende ıkı hafta once akadasımın nısanı wardı we gecen yıl aldıgım kıyafetlerım olmuyordu acıl destek gerekıyordu we bı hafta boyunca sadece gecelerı içtim 2 yemek kasıgı sirke yarım cay kasıgı bal bı koca bardak ılık su karıstırıp we 3 kılo werdım 10 gun boyunca we hala almadım ama yedıklerıme de dıkkat ettım bu arada sirke içiom dıe cok yemedım yanı ...........
bu gece hatta yıne başladım inşallah hepımız werırız o kılolarımızı .................

X