Diyetlerle uğraşmayım

moskov

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
410
36
Kızlar merhaba;
Can sıkıntısından forumda her konuya dalıp çıkıyorum da en çok bu konu geliyor ekrana dayanamadım yazayım dedim. Diyetle galan uğraşmayın. Ben 20 temmuzda başladım spora. Yediğim hiç bir şeyden vazgeçmiyorum bir öğünde bir ekmek yediğimi biliyorum düşünün yani ve sadece günlük kalori hedefi belirleyip yediklerimin kalorisini tutup ona göre spor yapıyorum ve 55.700 ile başlayıp şuan 53 e düştüm üstelik spor yaptığım içinde şekillenen süper bir zayıflama oluyor. Dukanmış bilmem ne ile eziyet etmeyin kendinize :)

merhaba, çok güzel bir nokta atışı yapmışsın canım tebrikler... sana bir kaç sorum var canım belli ki bu işlerden anlıyorsun. benim en büyük korkum spor yaparken kaslarımın şişmesi, çirkin erkeksi bir görünüm oluşturması. özellikle kol incelmesi için yaptığım hareketler boyun altı ağrılarına neden oluyor yardım et canım bana ne olur, neyi yanlış yapıyorum acaba.
bir kere spor hocamda çok kötü bir omuzla birleşen boyun kası görmüştüm, çıkık üst omuzlar fenaydı.
bana bir faydan dokunursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

O halde kas geliştirici sporlardan uzak durup pilates ve bol bol yürüyüş yapman daha doğru olur canım.. sadece yağ yakıp fit olabilirsin.. bir arastir uzmanına danis istersen.. netten videolara bakabilirsin..

O halde kas geliştirici sporlardan uzak durup pilates ve bol bol yürüyüş yapman daha doğru olur canım.. sadece yağ yakıp fit olabilirsin.. bir arastir uzmanına danis istersen.. netten videolara bakabilirsin..
canım çok teşekkür ederim bilgilerin için. hocam dediğim kişi salon spor salonu işleten bir bayandı. benim bir uzmanım yok. görüşlerinizi bekliyorum

Tatlım bu sporları ayırabilirsin zaten ne yapmak istediğine göre sadece sıkılaşıp şekilli olmaksa amacın pilates yetiyor çok kasmaya gerek yok. Normal gündelik hayatına yavaş yavaş sporu ekleyip düzenli hale getirdiğinde ister istemez alışkanlıkta oluyor. Ve korkma kasların çok şişmesi için ığraşman gerek baya rahatça yap sporunu :)

teşekkür canım bilgilendirdiğin için. içim rahatladı gerçekten. zaten kiloluyum bir de kaslarım şişer diye korkuyordum. kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…