- 2 Ocak 2024
- 19
- 3
- 38
-
- Konu Sahibi annelik duygusum
Evet haklısınız benimde tercihim yüz yüze görüşmek ama olduğum yerde diyetisyen yok bende o yüzden internetten arayış icerisindeyim herkese güven olmuyor ama çaresizimBeslenmenin düzenlenmesi vücut sağlığını iyileştireceği için gebe kalma ihtimalini arttırır da instagram üzerinden hiç duymadım. Direk diyetisyene gidip yapılan tahlillere göre size özel bir beslenme programı takip etseniz yüz yüze daha iyi olmaz mı
Sizin onerebileceginiz cozumler yada alternatifler var mı rica etsemBeslenmenin düzenlenmesi vücut sağlığını iyileştireceği için gebe kalma ihtimalini arttırır da instagram üzerinden hiç duymadım. Direk diyetisyene gidip yapılan tahlillere göre size özel bir beslenme programı takip etseniz yüz yüze daha iyi olmaz mı
Evet bende gördüm herkes gebe kalıyor heöde 80-85 kg arasıHanımlar merhaba bir konuda sorum olacaktı bu Instagram'da diyetisyen ezgi Erdoğan diye bir bayan var onunla görüşüp diyetleriyle gebe kalan var mı
Evet bende gördüm herkes gebe kalıyor heöde 80-85 k
Kilo ile sorun var ise bulunduğunuz yerde konum ulaşım sorunu yoksa devlet hastanelerinde bile artık diyetisyen var.Sizin onerebileceginiz cozumler yada alternatifler var mı rica etsem
Görüşmeyi düşündüm ama sonra kendim aralıklı oruç diyeti yapmaya başladımSizde o diyetisyenle mi gorustunuz kendime cozum yolu arıyorum da ondan sordum
Doğru çok haklısınız hastanemizde diyetisyen yok maalesefKilo ile sorun var ise bulunduğunuz yerde konum ulaşım sorunu yoksa devlet hastanelerinde bile artık diyetisyen var.İnsan sağlığını etkileyeceği için şunu şunu yapın diyebileceğim bir şey yok. Birine iyi gelen başkasına kötü gelebilir. Ama su içmek ve bol yürüyüş yapmayı tavsiye ederim. Fiziki olarak size doktor yürüme konusunda tedbir koymadı ise
O nasıl oluyor faydasını gördünüz mü pekiGörüşmeyi düşündüm ama sonra kendim aralıklı oruç diyeti yapmaya başladım
1 haftada en az 5 kg gitti evet akşam en son 6 da yiyorsunuz atıyorum makarna ekmek pilav yok hamur işi 18 saat oruç tutuyorsunuz öğlen kahvaltı 15-16 arası ara öğün o şekildeO nasıl oluyor faydasını gördünüz mü peki