- 27 Şubat 2010
- 314
- 35
Merhaba kızlar :)
Diyet gruplarına çok yazdım. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum sizler neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz diye. Kimse cevap vermedi, 'hoşgeldin canım :))))))' gibi yanıtlardan başka bir şey alamadım. Ben de fark ettim ki buralarda gruplaşmış, birbirini tanıyan kimseler paslaşıyor sadece. Bana pek bir verimi dokunacağına inanmadım. Ben de bu başlığı açmaya karar verdim.
Buraya yazmaya ihtiyaç duyma nedenim de: kendi kendimeyken bu disiplini elde edemiyorum. Ne yalan söyleyeyim aklım çok dağınık ve irademde şüpheye düşüyorum bazen. Erteleme hastalığım da mevcut. Kendi kendimi bir şekilde motive etmeli, mecbur hissetmeli, kendimi şartlandırmalıyım dedim. Buraya yazmanın da bu açıdan faydası olabileceğini düşündüm.
Belirlediğim bir hedefim var bana bu hedefimde eşlik edecek bir arkadaş arıyorum. Olmasa da burayı günlük olarak kullancağım, belki yararı dokunur sizler de takip edebilirsiniz.
Öncelikle:
Yaşım 19.
Boyum 1.65 hedef boyum 1.70-1.74
Kilom 71 hedef kilom 57
Boy uzatma kürü ibrahim saraçoğlu'nun yayınladığı benim başarılı olduğuna inandığım, olmasa dahi sağlıklı bir kür olduğu için bana faydası olacağına inandığım kür.
Bu kür için;
Torik, palamut, uskumru veya kefal balıklarından birisinden haftada en az 3 kez 200-250 gram buğulama veyahut ızgara olarak yenilecek. Ve haftada bir gün melisa çayı (1 su bardağı kaynar suya 1 tutam melisa yaprağı koyarak 5 dakika demlendirilecek) tüketilecek.
Bu kür 6 ay yapılıp bir ay ara verilerek en az iki sene boyunca yapılacak.
İki sene yapması zor gözüküyor farkındayım hele de benim gibi okul temposu çok yorucu olan birinin gözü nasıl korkuyor bilemezsiniz. Ama karar verdim yapacağım.
daha fazla bilgi isterseniz: http://mucizeiksirler............../2008/10/ibrahim-saracoglu-boy-uzatma-kuru.html
Diyetimde henüz izleyeceğim yolu karar vermedim. Bana bu konuda yardımcı olacak biri olursa sevinirim. Bildiğim tek şey karbonatlı su tüketmek, kahvaltıdan yarım saat evvel ılık su içmek, öğlen yoğun tüketip akşam erken saatte yemeyi bırakmak gibi pratikler.
sabah kahvaltısında muhakak bir yumurta tüketiyorum görünüşe göre akşam yemeğinde bir balık da muhakkak tüketilecek. Buna istinaden bir diyet bir program öneren olursa pek sevinirim :)
Her gün buraya ne tükettiğimi ve nasıl spor yaptığımı yazacağım.
Önümüzdeki ağustosun 15'ine kadar en az 64 olmayı planlıyorum. Bana bu yolda eşlik edecek kimse var mı?