Diyetle birlikle yapabileceğim hangi sporu önerebilirsiniz?

askusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
104
1
Diyete yeni başladım sayılır.Verilen kilolar yüzünden sarkmak istemiyorum.Önerebileceğiniz sporlar var mı?

merhaba eyer evde yapmak istiyorsan leslie sensone ve jillian michaels öneririrm... Dışarı çıkma imkanın varsa yürüyüş en iyisi beledlyenin yürüyüş ve aletli parkları var oralar süper öneririm...

Son düzenleme:
merhaba eyer evde yapmak istiyorsan leslie sensone ve jillian michaels öneririrm... Dışarı çıkma imkanın varsa yürüyüş en iyisi beledlyenin yürüyüş ve aletli parkları var oralar süper öneririm...[/QUM

merhaba :) Leslie yi denedim.Sevdim de. diğer söylediğinide araştırıcam. teşekkür ederim :)

merhaba eyer evde yapmak istiyorsan leslie sensone ve jillian michaels öneririrm... Dışarı çıkma imkanın varsa yürüyüş en iyisi beledlyenin yürüyüş ve aletli parkları var oralar süper öneririm...

Rica ederim ben lesliden sonra jillian yapıyordum muhteşem inçeltiyor ve sıkılaştırkyor... Başarılar..

Diyete yeni başladım sayılır.Verilen kilolar yüzünden sarkmak istemiyorum.Önerebileceğiniz sporlar var mı?

pilates...netten araştırdım bende sarkmaları olmaması için..umay villa bu işin uzmanlarından cdsi ile evdede yapılır

Pilatesi öneriyorum, ama gitmeyi düşünürsen araştırıp gitmelisin. İyi bilen bir hocayla çalış, bilmeyen biri olursa aşırı ağrı çekiliyor.

X