- Konu Sahibi melikea123
-
benim diyetisyen şimdilik iyi ilerde ne olcak bilemiyorum ama çoğu diyetisyen senin dediği gibi bir vermeye başlıyayım da ama tam olarak ramazandan sonrasını bekliyoruz diyetisyenimle sıkı bir rejime girmek için :) ilgilendiğin için saol canım :)ayni yastaymisiz =)
diyetisyene hayatimda yalnizca bir kez gittim, bana googlea diyet yazinca aninda bulabilecegin turden bir diyet vermisti ondan beridir hic gitmedim.
kilo vermek irade meselesi kesinlikle, hedefi simdilik biraz fazla koymussun bence mesela 90 yaz. cunku bir 4 kilo verilen zaman var birde 14 kilo verilen zaman. kendini motive etmis olursun =)
umarim basarili olursun =)
benim diyetisyen şimdilik iyi ilerde ne olcak bilemiyorum ama çoğu diyetisyen senin dediği gibi bir vermeye başlıyayım da ama tam olarak ramazandan sonrasını bekliyoruz diyetisyenimle sıkı bir rejime girmek için :) ilgilendiğin için saol canım :)
neden sonrasini bekliosunki bence en guzel rejim ramazanda yapilir
ben oruc tutmam ama cevremde de bisey yiyip icen olmadigi icin canim cekmio gunde bi kilo gittigi bile oluo
diyetisyeninle bi konusmalisin bunu, iftarda ekmegi yagi cikart bi ayda incecik kalirsin
Kaç kalorilik liste uyguluyorsun?
Ramazanda nasıl bir planın var?
Yaa ben ramazanda yapamıyorum bir türlü. Sahurda kahvaltılık şeyler yemeyi sevmiyorum, akşam tatlı yemek istiyorum falan. Ah şu ramazan bir bitse ama okullar hiç açılmasa
bende şuan senin durumundayım birde bizim sahurda genelde köfte et tavuk falan olur ama doktor kahvaltılık 2 tanede meyve verdi benimde birde sürekli bir yerlere iftara gidiyoruz. tam uygulayamıyorum menüm gzelde ramazandan sonra tam olarak asılacağım cumartesi kontrole gideceğim o zaman ramazandan sonra ypacağım diyetide isteyeceğim onuda buraya yazarım sen gidiyormusun diyetisyene falan?
ben gitmiyorum. annem her yollamaya kalktığında cıngar çıkartıyorum evdeonun parasını bana verin, ben aynı diyet programını yazarım falan diyorum. arada tahlil yaptırıyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?