• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetisyenden onaylı diyet

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
41
İstanbul
şutarafagittikızlar. yaz bitti ama kilolar gitmedi.işte size harika denenmiş bir diyet. kalemi kağıdı elinize alın.ama sabırlı olmanız ve karar vermeniz gerekir. internetten zayıflayanların başarı hikayelerini okuyun kendinizi motive edin.onlar yaptıysa sende yaparsın.onlardan neyin eksik, fazlalıklar zaten çok. önce beyinde bitirin sonra başlayın. önce günlük aktivitelerinizi ve öğünlerinizi yazacağım.ben 3 gün önce başladım kendimi şimdiden hafiflemiş ve rahat hissediyorum. elma sirkesi 5i bir yerde çay zayıflama hapları hepsi boşa çırpınışlar.bunlar sağlığımızı da bozuyor. bırakınca fazlasıyla kilo aldırıyor. kalkar kalkmaz 1 kupa bardağıyla suyunuzu için. kahvaltınızı hazırlamaya başlayın. çaysız yapamıyorsanız (benim gibi) çayınızı demleyin. kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 3 adet zeytini 1 kibrit kutusu peyniri eksik etmeyin.haftada 2 gün haşlanmış yumurta (ben salı ve cuma yiyorum) sıra geldi sebze söğüşüne. 1 küçük domates 1 küçük salatalık 5-6 sap maydonoz ve 4-5 sap roka.hepsini doğrayıp 1 tatlı kaşığı sıvıyağı ve çok az tuz ile iyice harmanlayın. çayı da açık ve şekersiz içmeye gayret edin. yavaş yavaş tadını çıkararak yeyin.sakın acele etmeyin.mide beyine 20 dksonra doyma sinyallerini gönderiyormuş.çok çiğneyin. her saat başı 1 su bardağı suyunuzu için.metobolizmanızı çalıştırır.kahvaltıdan 1 saat sonra 50 mekik 100 sopalı hareket yani bel çevirme. ara da 1 adet meyva. öğle yemeği içinde 3-4parça et olacak şekilde 4-5kaşık sebze yemeği. salata ve 1 kase yoğurt.1 dilim kepek ekmeği.ara öğün1 meyva 1 küçük kase yoğurt. akşam yemeği isteyen öğlen gibi yapabilir saat 6 dan sonraya bırakmamak kaydıyla. yada isteyen 1 kase 1 su bardağı süt le karıştırılmış k-flakes yiyebilir. saat 10 gibi 2 meyva ve yoğurt. günde 40-45 dk tempolu yürüyüş şart.o olmazsa olmaz.kendinizi dışarı atın. farklı güzergahlarda yürüyün.sıkılmazsınız.yatmadan 100 mekik 100 sopalı hareket ve diğer egzersizlerden yapın.unutmayın hareket şart.hareket olmadan kilo verilmez.bu öğünler sizi aç kalmaktan koruyacak.egzersizlerde yağ yaktıracak. hemde vücudunuz sıkılaşacak. ben başladım. 2 aylık bir süreç. sabredin kazanan siz olun.eski kıyafetlerinize girin.benim hedefim gelinliğime tekrar girebilmek. unutmamanız gerekenler. tatlı, kuruyemiş, fazladan yada az yemek, asitli ve şekerli içecekler meyva suları yok.içecek olarak sadece ayran süt vee SU içeceksiniz.her saat başı 1 bardak suyunuzu için. son olarak geç yatmayın.11-12 arası yatakta olun.vücudunuzu dinlendirin.ayakta durdukça acıkırsınız ve mutfaktan çıkamazsınız. iyi kilo vermeler. SABIR ve AZİM den bişey kurtulmaz tek kaybedeceğiniz kilolarınız olsun...kaydirigubbakcemile5

Back