Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aramızda beslenme ve diyetetik uzmanı var mı? Yani diyetisyen yada bir tanıdığı olan var mı? lütfen yardım.!
MeDevlet ve özel hastaneler diyetsiyenlerle dolu. Niye bırada arıyorsunuz?
Nasıl memnun mu okumaktan? Dersler nasıl? Maaşlar hakkında bilgisi var mi?Kardeşim var son sınıfta
Devlet ve özel hastaneler diyetsiyenlerle dolu. Niye bırada arıyorsunuz?
Meslekle ilgili sorularım var?Sebep ?
doğru valla kabul etmemeside ayrı komik. Hangi üniden mezun olmuş?Eger fark yaratirsaniz coook basarili olacaginiz bir meslek,
Ama aksi halde uyduruk bir ozel hastanede asgari ucretle yillarca calisirsiniz.
Ki onu da bulamayan var, yakinim mezun olali 5 yil oldu ne atanabildi ne ozelde is bulabildi, çünkü kilolu ama bunu kabul etmiyor.
doğru valla kabul etmemeside ayrı komik. Hangi üniden mezun olmuş?
Kilolu insanın diyetisyen olması çok komik ben gitmem kilolu insana şahsen. Mesela kulak burun boğazcı adam bakıyorsun genizden konuşuyor gitmem. Seda sayanın evlenme programı yapması gibi bir şeyEger fark yaratirsaniz coook basarili olacaginiz bir meslek,
Ama aksi halde uyduruk bir ozel hastanede asgari ucretle yillarca calisirsiniz.
Ki onu da bulamayan var, yakinim mezun olali 5 yil oldu ne atanabildi ne ozelde is bulabildi, çünkü kilolu ama bunu kabul etmiyor.
Kilolu insanın diyetisyen olması çok komik ben gitmem kilolu insana şahsen. Mesela kulak burun boğazcı adam bakıyorsun genizden konuşuyor gitmem. Seda sayanın evlenme programı yapması gibi bir şey
Aynen öyle vallaBen de gitmem valla kendine faydasi yok, sacini, kasini begenmedigim kuafore bile gitmem ben
Kötü ya okadar oku sonra asgari ücret... Ama insanda bitiyor herşey iyi olursan daha iyi maaşin olurArel universitesini bitirdi.
Baska bir tanidigim daha var o da avcilarda bir ozel hastanede asgari ucretle calisiyor, doner sermayeyle 2 bin civari anca geciyormus eline, ama yeni mezun o. Ankarada okumustu (universitesini bilmiyorum arkadasimin kardesi)
Kötü ya okadar oku sonra asgari ücret... Ama insanda bitiyor herşey iyi olursan daha iyi maaşin olur
Yaa bu nasıl bir yorum. Sesli güldüm.Kilolu insanın diyetisyen olması çok komik ben gitmem kilolu insana şahsen. Mesela kulak burun boğazcı adam bakıyorsun genizden konuşuyor gitmem. Seda sayanın evlenme programı yapması gibi bir şey
E öyle önce kendine hayrı olacakYaa bu nasıl bir yorum. Sesli güldüm.
Öyle valla artık ne yazık ki her meslekte öyle tanınırsan para kazanırsin yoksa başka türlü olmuyor.E öyle önce kendine hayrı olacak