Diyetisyen

Renk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
46
4
26
Merhaba aramızda beslenme ve diyetetik uzmanı var mı? Yani diyetisyen yada bir tanıdığı olan var mı? lütfen yardım.!

Eger fark yaratirsaniz coook basarili olacaginiz bir meslek,
Ama aksi halde uyduruk bir ozel hastanede asgari ucretle yillarca calisirsiniz.
Ki onu da bulamayan var, yakinim mezun olali 5 yil oldu ne atanabildi ne ozelde is bulabildi, çünkü kilolu ama bunu kabul etmiyor.

Ki onu da bulamayan var, yakinim mezun olali 5 yil oldu ne atanabildi ne ozelde is bulabildi, çünkü kilolu ama bunu kabul etmiyor.
doğru valla kabul etmemeside ayrı komik. Hangi üniden mezun olmuş?

doğru valla kabul etmemeside ayrı komik. Hangi üniden mezun olmuş?

Arel universitesini bitirdi.
Baska bir tanidigim daha var o da avcilarda bir ozel hastanede asgari ucretle calisiyor, doner sermayeyle 2 bin civari anca geciyormus eline, ama yeni mezun o. Ankarada okumustu (universitesini bilmiyorum arkadasimin kardesi)

Kilolu insanın diyetisyen olması çok komik ben gitmem kilolu insana şahsen. Mesela kulak burun boğazcı adam bakıyorsun genizden konuşuyor gitmem. Seda sayanın evlenme programı yapması gibi bir şey

Kilolu insanın diyetisyen olması çok komik ben gitmem kilolu insana şahsen. Mesela kulak burun boğazcı adam bakıyorsun genizden konuşuyor gitmem. Seda sayanın evlenme programı yapması gibi bir şey

Ben de gitmem valla kendine faydasi yok, sacini, kasini begenmedigim kuafore bile gitmem ben :bicak:

Arel universitesini bitirdi.
Baska bir tanidigim daha var o da avcilarda bir ozel hastanede asgari ucretle calisiyor, doner sermayeyle 2 bin civari anca geciyormus eline, ama yeni mezun o. Ankarada okumustu (universitesini bilmiyorum arkadasimin kardesi)
Kötü ya okadar oku sonra asgari ücret... Ama insanda bitiyor herşey iyi olursan daha iyi maaşin olur

Bazıları da instagramda filan parayı kırıyorlar. İsim yapabilmek önemli. Kendine ait bir yer filan açabilirsen daha iyi olur

Kötü ya okadar oku sonra asgari ücret... Ama insanda bitiyor herşey iyi olursan daha iyi maaşin olur

Sanirim bu iste baslangicta cok iyi paralar kazanilmiyor biraz zamanla oluyor isler, bu kiz da simdi musteri portföyü olusturmaya calisiyor kendi ofisini acmak icin, instagramda falan da aktif olmak lazim, ben guzel paylasim yapan diyetisyenleri takip ediyorum mesela, birine gidecek olsam ordan secerim.

Diyetisyen eğer hastanede çalışırsa 2000 lira maaş alıyor. Sürekli bakımlı olmak zorunda. Çünkü onlara hastalar değil danışanlar geliyor. Danışan'da tabiki danıştığı kişinin fikrinden etkilenmek için önce görünüşe bakıyor haklı olarak. Ama çalışma alanı çok fazla. Özel şirketler de , okullarda (beslenme uzmanı gibi) çalışabiliyorlar. Ya da sağlıklı yaşam otelleri oluyor. Orada çalışabiliyorlar. Eğer güzel bir fiziği ve danışanlarıyla sağlıklı ve hoş bir ilişkisi olursa ve sosyal medyayı aktif kullanabilirse çok güzel paralar kazanabilir. İşin zor kısmı zaten burası çünkü biraz ticarete dönüyor.

X