Diyetisyen yada spor eğitmeni varsa bakabilir misiniz

badelmevt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
106
38
Merhaba 8ay önce doğum yaptım 166 boy,64 kg fakat bölgesel fazlalıklarım var bel 75 kalça/basen 102 bu arada göbek var 80 küsur...haftada bir kaç gün koşu bandında 20-40 dk tempolu yürüyorum yeterli olur mu nasıl beslenmeliyim ki bu değerleri küçülteyim yani yağlardan yakayım 62 olsam yeter ama bu iki kilo bacaklardan gitsin istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz kafam çok karışık

Bu iki mesleği yapan biri değilim ama iki konuyla da ilgili biriyim. Diyetisyen ile görüşüp kendinize özgü bir diyet almanız, kilo konusunda yardımcı olur çünkü spora en etkili yardımcı, doğru beslenmedir. Sizin kan değerlerinizi bilmeden vereceğimiz her tavsiye yanlış olur.

Gelelim spora. Vücudumuz bir süre boyunca devam eden hareket monotonumuzu alışkanlık olarak görüp buna kendini adapte edebilir. Bunu bozmak için ara sıra vücudu şaşırtan egzersizlere yönelmenizi tavsiye ederim. Kardiyo ağırlıklı çalışmanız, Tabata yöntemini haftada 1 uygulamanız yağların eritilmesine yardımcı olur. Sanılanın aksine bacak odaklı egzersizler şu an için yapmamalısınız ama bacakların incelmesi için callanetics ya da pilatesin bacak çevirme gibi egzersizleri işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…