Diyetisyen önerisi istanbul anadolu yakası

nihan34

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
86
42
613
İstanbul
merhaba arkadşlar.ben 9 haftalık gebeyim.kilolu hamile kldığım için doktorum diyetisyene gitmelisin dedi. istanbul anadolu yakası ümraniye civarı bana tavsiye edebileceğimiz özellikle gebelik beslenmesi konusunda iyi bir diyetisyen var mı ?

ümraniye civarında değil ama maltepe çarşıda Maltepe Tıp Merkezinde Semra İnci var :)
Ben hamile kalmadan önce 10 kiloya yakın vermiştim. Doyura doyura bol yedirerek zayıflatıyor tavsiye edebilirim :)

Ben doğumdan sonra kalan kilolarım için, Diyetisyen Tuğçe Sert'e gitmiştim, hala da koruyorum. Gerçekten çok ilgiliydi ve whatsapp dan soru sorabiliyordum. Size yakın sayılır, Ataşehirde. Keşke ben de gebelik sırasında kontrollü kilo alıp, çok kilo almasaydım diye düşünmüştüm :) iyi karar vermişsiniz.

Anadolu yakası ise Ataşehirde Diyetisyen Deniz Berksoy'u öneririm. Hamileliğim süresince kendisinden yardım aldım. Sağlıklı bir şekilde 12 kg aldım. Bebeğimde gayet sağlıklı doğdu. Çok bilgili, güleryüzlü ve ilgili bir diyetisyen. Doktorum da deniz hanıma çok güvendiği için beslenme konusuyla tamamen deniz hanım ilgilendi. Emzirme döneminde de doğru beslenme ve emzirme diyeti konusunda yardımcı oldu bana. Kesinlikle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…