- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
-
- Konu Sahibi Mihrimah00
ara öğün yapmasak olur mu yada tüm ara öğünlerde ayran içsek çünkü benim çok meyve ile aram yok ...
Ayyy aynı dertler bende de mevcut , kilo problemleri düğüne az kaldı napcam derken , beni dürtüleyecek birilerine ihtiyacım vardı , acıkçası çok yoğun oldugum için de diyetisyeni ara randevu al ona yetişmeye calış zor geldi .. Arkadaşımın da tavsiyesi ile online bir çalışmaya girdim , 7/24 istediğimi soruyor , hangi öğünde ne yemek istersem söylüyorum , Ara öğün , ana öğün herşey ama herşey senin hayatına göre belirleniyor ben memnun kaldım haberiniz olsun , program almakta değil sorun onu uygulamaktaydı ama şimdi whatsupdan sürekli ara öğün yaptın mı su içtin mi diyen bir diyetisyenim var .. Düğüne kadar gitsin şu kilolar svedrif90 ınında dediği gibi daha hamilelik var doğum var lohusalık var emzirme var , ne zor işler
Hangi program bu canım
Canım bir ekip diyetisyenle çalışıyorum yine ama tek fark online olması bir de sürekli yanında olması , ben akşam doğumgünü var diyorum o bana pasta yemek istiyor musun diye soruyor yani ben daha önce de diyetisyene gttim hani kontroller 15 günde 1 oluyodu , 15 günde kafamda deli sorular birikiyodu , hangisinden başlayacagımı şaşırıyodum. Ben buldum bulacagımı baya da memnunum , inşallah sen de kilo verirsin , sen kime gidiyosun
Svedrif90 sen kime gidiyosun canım
Hadi bakalım iradene saglık tatlım ben koyun gibi güdülmeden edemedim
Sabah günaydın , akşam iyi gecelere kadar diyetisyen takibindeyim altın gününe gidiyorum masadaki mamaların fotosunu çekip yolluyorum , diyetisyenim saolsun ne yemek istiyosun diye soruyor
Ben hepsini diyemiyorum tabi aradan seciyorum bir kaç çeşit , şundan şu kadar ye bundan bu kadar ye diyo
Tavsiye ederim bak Diyetisyn Nilay ÖZtürk, tabi benim gibi değilsen o ayrı
ben özelden yazmayı bilmiyorum, nerde ne kdr bilgi verebilir misin ,Ne kadar ödüyorsun canım