Diyetisyen Listesiyle Diyet Yöntemim

Mihrimah00

Baslangic:98 kg --- Güncel:86.5kg Emziren Anne!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
1.298
1.080
Evet arkadaşlar geçen yıl diyetisyene gittim ve onun listesiyle 3 ayda 15 kilo kadar verdim (tabi kaçamaklarımla )
Ama nefsime hakim olamayıp bıraktım ve verdiğim bütün kiloları geri aldım :KK43: Şimdi tekrar başladım hem bebek istiyorum hemde incecik olmak istiyorum o yüzden bu sefer çok kararlıyım . Bu topiğide hem bana şevk olsun hemde yanıma yoldaşlar bulurum belki diye açıyorum.
:KK54: Tabi Bu liste bana özel verildi ama ben bi çok arkadaşıma önerdim yaptılar ve kilo verdiler . İsteyen yapabilir sorular sorabilirsin. Hadi bakalım Ya Allah Bismillah diyip Başlıyorum Gitsin Kilolarrrr :KK49::KK49:

Diyet Listesi

Kahvaltı
1 Kibrit kutusu peynir
Haşlanmış yumurta yada çok az yağsa pişirilmiş yumurta
3 siyah yada 5 yeşil zeytin
Bol Yeşillik
Şekersiz Çay , Bitki çayı
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün
1 adet orta boy meyve ,
1 bardak ayran yada bir kase yoğurt

Öğlen
2 köfte kadar et tavuk yada balık
1 kase çorba yada 4 yemek kaşığı yemek
Bol salata yada yeşillik (yağsız)
1 Dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün
1 adet orta boy meyve ,
1 bardak ayran yada bir kase yoğurt

Akşam
2 köfte kadar et tavuk yada balık
1 kase çorba yada 4 yemek kaşığı yemek
Bol salata yada yeşillik (yağsız)
1 Dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün
1 adet orta boy meyve ,
2 bardak ayran yada bir kase yoğurt

Not:
Patetesin her türlüsü yasak

1 Dilim ekmek = 2 yemek kaşığı pilav (değişim yapabilirsiniz)
Yemeklerin suyunu yememeye özen gösterin
ve hergün 45 dk yürüyüş
Bol bol su

ara öğün yapmasak olur mu yada tüm ara öğünlerde ayran içsek çünkü benim çok meyve ile aram yok ...

ara öğün yapmasak olur mu yada tüm ara öğünlerde ayran içsek çünkü benim çok meyve ile aram yok ...

Ara öğün yapmassan çok acıkırsın canım. Meyve yerine kuru kayısı incir o tarz şeylerden yiyebilrisin az az . Yada ben yoğurdun içine salatalık doğruyordum onu yiyordum . Meyve yerine salata yiebilirsin yada sadece ayranda içebilrsin ama meyveden şeker almayacağın için şeker sıkıntın olabilir . dene işte bakalım :)

Ayyy aynı dertler bende de mevcut , kilo problemleri düğüne az kaldı napcam derken , beni dürtüleyecek birilerine ihtiyacım vardı , acıkçası çok yoğun oldugum için de diyetisyeni ara randevu al ona yetişmeye calış zor geldi .. Arkadaşımın da tavsiyesi ile online bir çalışmaya girdim , 7/24 istediğimi soruyor , hangi öğünde ne yemek istersem söylüyorum , Ara öğün , ana öğün herşey ama herşey senin hayatına göre belirleniyor ben memnun kaldım haberiniz olsun , program almakta değil sorun onu uygulamaktaydı ama şimdi whatsupdan sürekli ara öğün yaptın mı su içtin mi diyen bir diyetisyenim var .. Düğüne kadar gitsin şu kilolar svedrif90 ınında dediği gibi daha hamilelik var doğum var lohusalık var emzirme var , ne zor işler

Hangi program bu canım

Hangi program bu canım

Canım bir ekip diyetisyenle çalışıyorum yine ama tek fark online olması bir de sürekli yanında olması , ben akşam doğumgünü var diyorum o bana pasta yemek istiyor musun diye soruyor yani ben daha önce de diyetisyene gttim hani kontroller 15 günde 1 oluyodu , 15 günde kafamda deli sorular birikiyodu , hangisinden başlayacagımı şaşırıyodum. Ben buldum bulacagımı baya da memnunum , inşallah sen de kilo verirsin , sen kime gidiyosun

Svedrif90 sen kime gidiyosun canım

Canım ben geçen sene bi diyetiseyene gitmiş ozaman 15 kilo verdim . sonra ara verdim .Şimdi tekrar gitmiyorum bütün kağıtlar var elimde ne yapacağımıda biliyorum önemli olan irade artık

Hadi bakalım iradene saglık tatlım ben koyun gibi güdülmeden edemedim
Sabah günaydın , akşam iyi gecelere kadar diyetisyen takibindeyim altın gününe gidiyorum masadaki mamaların fotosunu çekip yolluyorum , diyetisyenim saolsun ne yemek istiyosun diye soruyor
Ben hepsini diyemiyorum tabi aradan seciyorum bir kaç çeşit , şundan şu kadar ye bundan bu kadar ye diyo
Tavsiye ederim bak Diyetisyn Nilay ÖZtürk, tabi benim gibi değilsen o ayrı

Ne kadar ödüyorsun canım

merhaba bende diyete başlayalı 1 ay oldu diyetisyen yardımıyla 15 günde 2,5 kilo vermiştim bugün yine randevum var kaçamaklarıma rağmen inşallah yüzüm güler ben birşey sormak istiyorum ara öğünlerimde yogurt falan yemiyorum acaba bunun farklı bir etkisi olabilir mi kastan kemikten falan gider mi ki?

Canım yoğurt yememen sorun olur diye düşünüyorum,
Karnın doysun diye vermiyorum ara öğünü ihtiaycın oldugu için veriyorum der diyetisyenim
Naptın canım randevun nasıl gecti oolalaa