Diyetisyen için yardım :)

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
İyi akşamlar güzel kadınlar :KK54:

Yardımınıza ihtiyacım var. Bu yıl üniversite mezuniyetim var ve vermem gereken 5 kg olduğunu düşünmekteyim. Ne yaptıysam 5 kg'dan kurtulamadım desem yeridir. :kızgın: Yengem de doğum sonrası kilolarından kurtulamadı ve artık yeter diyip şu sorunu aşma kararı aldık.

Size soracağım şey şu;

Bakırköy civarı bildiğiniz, tecrübe edindiğiniz başarılı bir diyetisyen var mı? İnternetten Nesrin Eriş'i bulduk, Fatma Yiğitoğlu da var gözüme çarpan sizin önerilerinize ihtiyacımız var. :KK51: Fiyatları hakkında da bilgimiz yok. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. :KK15:

Diyetisyen didem yigite gidiyodum ben 1 ayda 8 kilo vermiştim koruma döneminde ücret almamıştı ama ayrıldı sanırım ordan

Merhaba arkadaslar,

2 kez diyetisyen bir kere de akupunktura gittim. Kilo verdim ama sonra tekrar aldım. Su sıralar kendime hic dikkat etmiyorum. Bir seyin beni durdurması ve motivasyon saglamasi gerekiyor. Bir kere de online diyet denedim ama bende ise yaramadi.
Yenikoy Tıp Merkezi Mensure Hanim, cok iyiydi. Bana tavsiye edenlerde cok zayıflamisti. Bende harfi harfine uyarak 10 kilo verdim. Ama iki ayrı donem de gittim. Ikincisinde de 4-5 kilo verdim. Artik yeni birine gitmek istiyorum. Onun listelerini ezberledim. Azarlama sekline bile alistim :) Gitmek isteyene tavsiye ederim. Su an ne kadar bilmiyorum . Ama seansi 70 liraydi. Gittikce aliyordu. Ilk ay her hafta cagiriyordu. Sonra 2-3 hafta da bir, sen duzgun uyuyorsan daha az gorusuyordu.
Buradaki tavsiyelerle bir arastirma yaptim. Fiyatlar ucuk geldi.

Levent, sisli, besiktas civarinda tavsiye edebileceginiz bir yer var mi? Ilgili olsun istiyorum. Aylik 600-650 olmasa iyi olur :)

X