• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetislen zayıflama Yardım ederseniz sevinirim

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
46
İçel Mersin
Merhaba öncelikle.. Ben ocak ayında açık ameliyatı oldum.. doğum kontrol hapları filan .. sanırım etkisini simdi gösteriyor.. kilo aldım.. ayrıca kcüklükten beri yüzüyorum.. ameliyattan dolayı bıraktım uzun zamandır yüzmüyorum belkide hareketsizlikten bilmiyorum ama hiç bir zaman 53den yukarıya cıkmayan ben 59 kilo filan oldum.. vücudumda cok fazla siskinlik war. ayaklarım bile okadar sistiki ayakkabılarım olmuyor.. parmaklarımda öyle.. yüzüklerim olmuyor.. yüzüm deseniz oda şiş.. spora yazıldım fakat hocam ısrarla zayıflamazsın ama fit görünürsün kilonda deişiklik olmaz falan filan diyor ama benim istedğim fit olmak dısında bide vücumdaki fazla kilodan kurtulmak.. spora devam ederek aynı zamanda diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.. sizce diyetisyen sayensinde kilo verebilirmiyim.. bide diyetisyenler kan testi filan yapıyorlarmı lütfen yardımcı olursanız cok sevinirim..

canım öncelikle geçmiş olsun. sporda neden zayıflama olmasın ki anlamadım helede güzel bi diyetle desteklendikten sonra kesinlikle olur senin vücudun harekete alışıkmış vücut zaten hareket istiyor başlayınca spora tekrar zayıflarsın emin ol. bu yaz diyetisyene gittim kan testi yaptı tiroit hormonlar falan filan standart bir diyet listesi üzerinde sadece boşlukları doldurarak bi liste verdi hiç içime sinmedi. devlet hastanesindeydi. belki özel bi doktora gidersen tamamen sana özel bi liste çıkarabilir yoksa bu hastanelerde olcak iş değil

canım öncelikle geçmiş olsun. sporda neden zayıflama olmasın ki anlamadım helede güzel bi diyetle desteklendikten sonra kesinlikle olur senin vücudun harekete alışıkmış vücut zaten hareket istiyor başlayınca spora tekrar zayıflarsın emin ol. bu yaz diyetisyene gittim kan testi yaptı tiroit hormonlar falan filan standart bir diyet listesi üzerinde sadece boşlukları doldurarak bi liste verdi hiç içime sinmedi. devlet hastanesindeydi. belki özel bi doktora gidersen tamamen sana özel bi liste çıkarabilir yoksa bu hastanelerde olcak iş değil

Teşekkür ederim.. Ama aynı zamanda kilo vermek istiyorum kaslaşmadan vücudum.. hocamın bu söyledikleri bi türlü kafama yatmadı.. vücudumdaki fazla yağ yada su herneyse kurtulmam gerek umarım 2 ayda kurtulurum.. diyetisyene gidecektimm ama ücretlerini bilmiyorum arastırmam gerekk.. devlet hastanesinde ssk karslıyor die gitmeyi düşünüyorum umarım iyi bir program verirde en azından istediğim 4 kiloyu verebilirim..

Back
X